Donosimo vam Chanel beauty lookove s Tjedna mode
Donosimo vam Chanel beauty lookove s Tjedna mode

Donosimo vam Chanel beauty
lookove s Tjedna mode

Haute Couture Tjedan mode održao se u Parizu i kao i uvijek privukao najpoznatije ljude iz svjetskog modnog miljea. Izmijenili su se brojni dizajneri, a neke od najiščekivanijih revija smo pratili u jednom dahu. Kada govorimo o couture estetici možemo zaključiti kako je modna kuća Chanel uvijek bez premca. Ovoga puta couture reviju producirao je Xavier Veilhana. Prepoznatljiva estetika, klasični krojevi, tvid i konjički elementi izmjenjivali su se u prostoru Étrier de Paris.

Chanel beauty

Prepoznatljivi potpis kultne modne kuće

 

Zaobljena ramena, geometrijski uzorci i duge couture haljine odale su počast starom dizajnu kakav je stvara Coco Chanel. Cijela revija je bila oda starom dizajnu koji slave povijesno djelovanje najpoznatije svjetske modne kuće. No, osim mode, Chanelove manekenke su se odlikovale prepoznatljivim make up lookovima na reviji. Minimalistički, a istovremeno upečatljivi make up look je prepoznatljivi touch modne kuće koja ima jednako poznato beauty liniju. Lagano naglašeni oči, prirodni look u kombinaciji s messy obrvama i decentno naglašenim usnama je dugogodišnji Chanelov pečat. Kada pričamo o beauty proizvodima, njihove bismo mogli izdvojiti kao najkvalitetnije koje godinama koristimo.

Počevši od tekućih pudera s postojanom formulom, do ruževa koji dugotrajno ostaju na usnama, klasik parfema koji ne izlaze iz mode i ostalih odličnih proizvoda. Ove godine naglasak mode je na upečatljivim i vibrantnim komadima, no što se tiče make upa, ostajemo vjerni filozofiji ‘manje je više’. Kako biste složili stylish ljetni make up potrebno je uložiti u odgovarajuće proizvode. Da biste imali njegovanu i lijepu kožu potrebno je puno truda i ulaganja. Ne postoje bolji proizvodi od Chanela, koji će vašu kožu istovremeno njegovati i pružiti joj prirodan i odmoran izgled. U nastavku ćemo izdvoji proizvode koji su se koristili na Haute Couture reviji i koje možete vidjeti na fotografijama modela. Stoga, ako želite izgledati kao modeli s revije, istražite ove proizvode i otkrijte koji vam odgovaraju.

Healthy Glow Luminous Colour/le correcteur de chanel rose
Hydrating Vibrant Shine Lip Colour/Longwear Nail Colour
Retractable Dual-Ended Concealer Brush N°105/Retractable Dual-Ended Eyeshadow Brush N°200
Water-Fresh Tint/Touch-Up Face Brush N°104

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori