Kakve manikure nose poznate holivudske glumice?

Kakve manikure nose poznate
holivudske glumice?

Joey King, @thuybnguyen

Netom održana dodjela nagrada Golden Globes 2020. još jednom je iznjedrila mnoštvo pamtljivih trenutaka; počevši od bajkovitih dizajnerskih kreacija na crvenom tepihu pa sve do osvojenih nagrada i govora dobitnika koji će se prepričavati još neko vrijeme. Mi smo, uz onaj standardni pregled uzvanika na crvenom tepihu i dobitnika prestižnih Golden Globes priznanja, ove godine pozornost obratile i na beauty izdanja slavnih glumica koje su prisustvovale dodjeli. Pisale smo vam o divnom beauty looku Scharlett Johansson koji nam je pokazao kako poznate glumice nisu imune ni na beauty proizvode drogerijskih cijena, kao i o ‘it’ frizuri za 2020. godinu koja se profilirala upravo na crvenom tepihu Golden Globesa. A onda su tu bile i manikure koje su zvijezde odabrale i koje su varirale od potpuno klasičnih do onih trendi s pomakom.

Salma Hayek, @thuybnguyen

Celebrity manikure

Kada se pripremaju za crveni tepih, holivudske glumice baš ništa ne prepuštaju slučaju jer već dobro znaju da će se po izlasku fotografija s dodjele u javnost secirati skoro svaki detalj njihova svečanog looka. Tako su i manikure počele dobivati na sve većoj važnosti i preuzele ulogu modnog dodatka; jednog od onih koje ćete obavezno upariti s haljinom i tako dobiti zaokruženu cjelinu.

Pa kakve su to manikure pokazale holivudske zvijezde? Bilo je tu potpune klasike u vidu ‘nude’ lakova za nokte. Za njih su se odlučile glumice Salma Hayek i Greta Gerwig. I dok je Salma odabrala ‘nude’ nijansu s primjesom roskaste boje, Greta se odlučila za klasičnu bež boju, no s jakim gloss finišem.

Margot Robbie, @tombachik

Margot Robbie nosila je jednu prelijepu nijansu ružičaste, a Charlize Theron upotpunila je svoj beauty look crnim lakom za nokte. Manikure s efektom prezentirale su Jennifer Lopez i Joey King. Joey je nosila nama možda čak i omiljenu grafičku manikuru u tonovima bež boje te kombinaciji bijele i crne, dok je Jennifer nosila atraktivnu verziju francuske manikure sa glitter efektom.

Sudeći po viđenom, trend među zvijezdama svakako su kratki nokti, uglavnom squareoval oblika, koji su zatim naglašeni elegantnim neutralnim bojama.

Charlize Theron, @tombachik
Jennifer Lopez, @tombachik
Greta Gerwig, @jennahipp

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori