Najbolje jesenske frizure za koje vam neće trebati duže od minute

Najbolje jesenske frizure za koje vam
neće trebati duže od minute

Svima nam je poznat onaj šok kada nakon dugih lijenih jutra na godišnjem odmoru moramo uskočiti u radnu rutinu i kako ne bi zakasnili na posao brzinski obaviti sve beauty pripreme – njegu lica, make up i naposljetku složiti zadovoljavajuću frizuru. U onim danima kada nas kosa ne sluša i ne možemo je pustiti da nam slobodno leprša oko ramena, spas će donijeti jednostavne frizure gotove za nekoliko trenutaka koje bez obzira na brzinu izgledaju profinjeno.

Minuta je dovoljna za ove frizure

A uvjerljivo najlakši način za brzinsku frizuru kada baš nemamo vremena je posegnuti za nekim od trendi dodataka za kosu. Velike špangice s perlicama ili s uzorkom kornjačevine već su neko vrijeme itekako popularne, a s lakoćom mogu uhvatiti jednu stranu kose ili nekoliko pramenova koji će se kopčati na tjemenu.

Retro dodaci za kosu ne izlaze iz mode pa tako i ove jeseni kosu možete ukrasiti scrunchie gumicom, rajfom ili velikom kopčom kakve smo voljeli u prošlosti. Traka za kosu ili svilena mašna omotana oko polu-punđe donijet će osvježenje nakon klasične gumice, a ako želite izbjeći velike ukrase za kosu – neprimjetna prozirna gumica za kosu s kojom ćete zahvatiti nekoliko pramenova mogla bi biti pun pogodak.

Inspiracija je u nastavku – možete ih sve isprobati bez previše truda (a uz maksimalni wow efekt!).

Čupava niska punđica

Špangica za brzi upgrade

Scrunchie gumica daje novu dimenziju repu ili punđi

Rajf za glamurozni feel

Retro velika kopča za kosu

Mala kopča za upečatljivi efekt

Polu-podignuta kosa s tankom prozirnom gumicom

Marama glavu čuva

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori