Proizvodi s dozom kofeina koji će probuditi i osvježiti vašu kožu

Proizvodi s dozom kofeina koji će
probuditi i osvježiti vašu kožu

Bez obzira na alternative, kava je još uvijek naš najdraži jutarnji napitak za razbuđivanje. Kao dio naše svakodnevne jutarnje rutine i savršeni početak svakog doručka, šalica dobre kave donosi nam onaj magični boost energije. Osim u ulozi omiljenog jutarnje napitka, kava je svoje mjesto odavno pronašla i u beauty svijetu. Kako bi magični efekt buđenja dodali u svoju jutarnju beauty rutinu, dodajte joj nekoliko žličica kave koje se nalaze u odličnim proizvodima brenda Optiat.

OPTIAT – BEAUTY PROIZVODI ZA RAZBUĐIVANJE

Savršeni proizvod koji će svako jutro probuditi i osvježiti našu kožu pronašli smo u kolekciji mladog, ali impresivnog beauty brenda Optiat koji je svoj početak i inspiraciju pronašao u omiljenom jutarnjem ritualu ispijanja kave. Nakon što je za Božić 2015. godine na poklon dobio aparat za kavu, William Brightman je shvatio koliko kave zapravo baca u smeće kao pojedinac, ali i da je situacija bitno gora ako se u obzir uzme šira slika i cijela industrija coffee shopova. Savršeno rješenje koje je iskorištenu kavu pretvorilo u dragocjeni sastojak William i njegova sestra Anna pronašli su u beauty svijetu, točnije proizvodnji pilinga na bazi kave.

Osim što iskorištava na tisuće žličica iskorištene, ali još uvijek dobre kave koje dobiva od više od 50 londonskih coffee shopova, brend Optiat ističe se svojim ekološki osviještenim pristupom rezultat kojeg su veganski, cruelty-free, održivi i sto posto prirodni proizvodi. Osim ekološki pozitivnog utjecaja kojeg donosi, brend Optiat istovremeno donosi odlične beauty proizvode koji će jednako pozitivan efekt unijeti u vašu svakodnevnu beauty rutinu.

U ponudi brenda nalazi se nekoliko različitih vrsta pilinga za lice i tijelo. Osim meke kože koja je neizbježan rezultat proizvoda ovog odličnog brenda, Optiat pilinzi u vašu svakodnevnu jutarnju rutinu donose onaj boost energije te svojim mirisom i nježnom masažom bude i osvježavaju vašu kožu.

U kombinaciji s nježnom vanilijom, osvježavajućom mentom, limunskom travom ili slatkom mandarinom, savršenu jutarnju dozu kave koja će probuditi vaša osjetila, ali i donijeti glatku i meku kožu pronađite u proizvodima brenda Optiat koje možete naručiti ovdje. Više o brendu Optiat i njegovim proizvodima saznajte na optiat.co.uk.

Objavu dijeli Optiat (@optiat_co)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori