Boyfriend blush: Što je i kako može vizualno skratiti duguljasti oblik lica?
Boyfriend blush: Što je i kako može vizualno skratiti duguljasti oblik lica?

Boyfriend blush: Što je i kako može vizualno
skratiti duguljasti oblik lica?

TikTok je omiljena riznica beauty trendova, trikova i savjeta bilo da se radi o kosi, skincareu ili makeupu. Kako smo uvijek u potrazi za novim, zanimljivim i korisnim trendovima, na našem TikTok feedu pojavio se jedan vrlo zanimljiv makeup trik. Boyfriend blush podrazumijeva trend koji nije novitet u beauty svijetu, ali je postao viralan zbog drugačije upotrebe.

Što je boyfriend blush?

Boyfriend blush podrazumijeva izgled rumenila koji je drugačiji od uobičajenog, a podsjeća na izgled lica princa Williama i princa Harryja iz tinejdžerskih dana. TikTok video korisnice Mallory Osses gdje objašnjava kako nanijeti rumenilo na lice, ali i kako ono funkcionira na duguljastom obliku lica odnosno kako pozicioniranje rumenila ispod jagodica vizualno skraćuje lice.

@malloryosses

Replying to @beyondgoodnevil Does boyfriend blush work on oblong faces?? Lets see 😰 #oblong #oblongface #boyfriendblush #blusher @Mallory Osses @Mallory Osses

♬ original sound - Mallory Osses

Kako isprobati boyfriend blush trend?

Za početak će vam biti potrebno kremasto rumenilo koje ćete nanijeti na sredinu lica i malo prema nosu te ispod jagodica. Zatim ćete sa četkicom izblendati kremasto rumenilo i nemojte se začuditi ako izgleda pomalo neuredno. Nakon što ste ugrubo izblendali kremasto rumenilo, s manjom četkicom za korektor detaljnije ga definirajte na obrazima i pazite da rumenilo nije preblizu okoloočnom području. Na kraju ćete s četkicom za rumenilo nanijeti rumenilo u kamenu na ista mjesta gdje i kremasto rumenilo.

@strawberriesshortcake

Blush is probably my favorite makeup step, how do we feel about this look #boyfriendblush #makeup #greenscreen

♬ original sound - Jordan Ashley🧸💌🪩

Foto: Instagram (@karolinakurkova)

Učitati još
Zatvori