Najveći trendovi u bojanju kose ove zime

Najveći trendovi u bojanju kose ove zime

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lauren Johnson (@discodaydream)

Sa sve hladnijim jesenskim danima, polako se približavamo zimskoj sezoni koja donosi još niže temperature, ali i nove trendove koji će začiniti zimsko sivilo i najhladnije dane u godini učiniti boljim i privlačnijim. S raskošnom i sjajnom blagdanskom sezonom u njezinom središtu, zima nas i ove godine vraća glamuroznom metalik sjaju, bogatim bojama dragog kamenja i raskošnoj teksturi baršuna, kašmira, svile i čipke. Iako zimska sezona ne donosi veliku transformaciju, već tek blagi odmak od jesenskog ormara i trendova, približavanje prvih dana nove sezone još jednom će nas potaknuti na osvježenje ili promjenu izgleda.

Uz nekoliko novih komada koji će u trenu začiniti našu postojeću garderobu i stvoriti novi look, promjena frizure je beauty trik za brzu i efektnu promjenu izgleda koji vas nikad neće razočarati. Od nove dužine do nove boje – opcija će i ove zime biti bezbroj.

NAJPOŽELJNIJE BOJE ZA KOSU OVE ZIME

Osim osvježenja koje možete pronaći promjeni dužine, decentnim slojevima koji unose volumen i u najtanju kosu ili šarmantnim šiškama, jednako efektan trik na vašoj će kosi stvoriti i nova boja za kosu. I dok će se neki odlučiti za osvježenje, drugi će u potpunosti promijeniti svoju boju.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Claudia Parras (@claudiaparrast)

Ako ste zadovoljni svojom bojom kose, ali ju prije zimske sezone želite osvježiti i naglasiti njezinu prirodnu ljepotu, isprobajte nove Indola pigmentirajuće regeneratore. Indola #colorblaster regeneratori idu u korak s najnovijim trendovima, ali i donose savršeno osvježenje za svaku kosu. Osam pigmentirajućih regeneratora, inspiriranih street style kolekcijama, osmišljeni su za salonsku, ali i samostalnu primjenu. Kombinacija jedinstvenih formula, osim trenutne promjene boje, kreira jedinstven rezultat koji traje do 10 pranja. Obogatite svoje crvene uvojke, osvježite smeđe nijanse ili neutralizirajte bakrene i žute tonove – za sve to bit će vam dovoljan novi pigmentirajući regenerator.

Ako ste se umjesto za brzo osvježenje, odlučili za efektnu promjenu boje kose ove zime, u nastavku donosimo šest neodoljivih trendova koji će nakon jednog odlaska frizeru transformirati vašu kosu i cijeli vaš look za zimsku sezonu – od najsvjetlijih plavih tonova i najtamnije čokoladne nijanse preko nježnih bakrenih tonova i boje meda do hladnih bronde pramenova koji stvaraju kontrast i hair painting tehnike bojanja koja stvara mnogo decentnije pramenove.

SVIJETLA I HLADNA PLAVA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli DRYBY (@drybylondon)

NJEŽNA BOJA MEDA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kate Spiers (@kate.lavie)

NAJTAMNIJA ČOKOLADA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Orion Carloto (@orionvanessa)

TOPLI TONOVI

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Courtney Halverson (@prettylittlefawn)

HLADNI BRONDE PRAMENOVI

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

HAIR PAINTING TEHNIKA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anh Co Tran (@anhcotran)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori