Raskošne trendi boje za kosu koje će obilježiti jesensku sezonu

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anna Rosa Vitiello (@annarvitiello)

Polako se približavamo kraju ljetne sezone i opraštamo od ljetnih modnih favorita i beauty trendova. Nakon što ćemo kupaće kostime i lanene komade pospremiti u kutiju ispod kreveta, a nove odjevne komade, modne dodatke i trendove dodati na police ormara, korenut ćemo se i novim beauty trendovima koji će dodatno transformirati i začiniti naš jesenski look.

Jedna od najefektnijih promjena zasigurno je promjena frizure. Osim osvježenja frizure koju ćemo potražiti u slojevima koji unose volumen i dinamičnost u vašu kosu, šarmantnim šiškama ili nepogrešivom bobu, jednako efektnu promjenu pronaći ćemo i u novoj boji za kosu. Nakon zlaćanih uvojaka i svijetlijih pramenova kojima su nam kosu prošarali sunčani ljetni dani, jesen nas vraća raskošnim nijansama inspiriranim jesenskom paletom.

TRI BOJE ZA KOSU KOJE ĆE OBILJEŽITI JESENSKU SEZONU

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mija by Mirjam Flatau (@mija_mija)

Ako ste se ususret novoj sezoni odlučili za promjenu boje, jesenski beauty trendovi istaknuli su tri raskošne nijanse s kojima ne možete pogriješiti, a među kojima ćete zasigurno pronaći svojeg favorita. Jedan od najvećih jesenskih trendova je povratak smeđih tonova koji će laskati jesenskoj paleti kako unutar ormara, tako i unutar kozmetičke torbice. Od svijetlosmeđih tonova koji zadržavaju ljetnu toplinu do tamnih nijansi smeđe koje uvijek dolaze s dozom mističnosti, smeđa je bez sumnje ponovo hit jesenske sezone.

Uz bezbroj raskošnih smeđih nijansi, jesen je istaknula boju šampanjca kao savršeni odabir za sve ljubiteljice plavih uvojaka. Nježna i ženstvena, boja šampanjca donosi savršeno osvježenje nakon zlatnih tonova koji su vladali ljetnom sezone. Još jedan od trendova među najpoželjenijim jesenskim bojama za kosu su vatrene narančaste i crvene nijanse – vibrantna i bogata bakrena nijansa je izbor koji će u jednom posjetu frizeru začiniti vaš jesenski look.

RASKOŠ SMEĐIH TONOVA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Brittany Xavier (@brittanyxavier)

BOJA ŠAMPANJCA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Mija by Mirjam Flatau (@mija_mija)

VATRENA BAKRENA NIJANSA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jane Aldridge (@seaofshoes)

Foto: Instagram

0