Top 3 trenda u bojanju kose koji će se nositi 2021. godine

Top 3 trenda u bojanju kose koji će
se nositi 2021. godine

Za većinu nas 2021. godina ne može stići dovoljno brzo. Iako se ništa zapravo ne mora promijeniti, dovoljna nam je čarolija i mističnost nove godine da se osjećamo uzbuđeno zbog svih mogućnosti koje nam ona može donijeti. Usprkos tome, trudimo se kontrolirati svoja očekivanja jer znamo da kraj 2020. ne znači nužno i kraj pandemije. No, u najmanju ruku, nova godina simbolizira drugačija vremena, a tako i drugačije trendove koji dolaze. Dok je nekima najvažnije biti u toku s modnim trendovima, mi ćemo se danas pozabaviti onima koji nam dolaze iz beauty svijeta. Točnije, u fokusu su nam boje za kosu koje će se nositi cijele 2021. godine. Ipak nam je za donošenje odluke o promjeni boje kose potrebno malo više vremena nego za šišanje vrhova, pa kako biste stigli razmisliti i odabrati najdražu nijansu, donosimo vam tri trendi prijedloga za koje profesionalci predviđaju da će biti na samom vrhu u novoj godini.

Sand Tropez za duži besprijekoran izgled

Stručnjaci se slažu da će zlatno brončana boja kose, koja se zove sand tropez, biti jedna od najtrendi boja u idućoj godini. Radi se o fuziji hladnih, smeđih i toplih, plavih tonova. Miješanjem ovih pješćanih i bež nijansi stvara se višedimenzionalna boja zahvaljujući kojoj će vaša kosa izgledati sjajno u svakoj varijanti – ispeglanoj, kovrčavoj, slojevito ili ravno ošišanoj. Ovo je boja koja može izgledati besprijekorno i do nekoliko mjeseci bez odlaska frizeru.

Rouge je prava statement boja kose

Za ovaj trend možemo ‘okriviti’ seriju The Queen’s Gambit ili možda činjenicu da su ljudi usmjereni na unošenje velikih promjena u 2021. godinu. Statement crvena ili ‘rouge’ boja kose bit će posebno aktualna tijekom siječnja. Radi se o pravoj crvenoj boji koja je tamnijaod bakrene, ali svjetlija od kestenjaste. U većini slučajeva ovu boju možete postići jednim odlaskom kod frizera, a stručnjaci predlažu da na nju ne dodajete pramenove jer će to smanjiti njezin intenzitet i narušiti konačan rezultat.

Lješnjak za promjenu koja nije predrastična

Ako ste prirodna brineta i želite promjenu boje koja nije predrastična, razmislite o boji lješnjaka. Radi se o pramenovima svjetlo smeđe nijanse koji će razbiti monotonost i unijeti život u vašu kosu. Tamna je, ali nije crna i djeluje vrlo prirodno, poput zlatno smeđe ili reflektirajuće boje lješnjaka. Stručnjaci kažu da je za postizanje prirodnog looka kod brineta savršena tehnika bojanja koja se zove Pintura. Radi se o metodi koju koloristi i stilisti koriste za nanošenje boje izravno na vašu kosu kako bi ju obojali bez upotrebe tradicionalne metode koja uključuje izbjeljivač i folije. Tehnika bojanja Pintura omogućuje koloristima da točno odrede koji pramenovi će bolje izgledati u različitim nijansama. Ova metoda je najbolji način za dodavanje dimenzije prirodnom izgledu, bez toga da krajnji rezultat izgleda prugasto.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori