Kako stilizirati bob frizuru u novoj sezoni?

Kako stilizirati bob frizuru
u novoj sezoni?

@emmahill

Početak nove sezone je uvijek odlično vrijeme za promjene. Od nove garderobe, modnih trendova i it komada koji će osvježiti naš omiljene proljetne klasike i transformirati našu garderobu do beauty trendova koji nas vraćaju prozračnim formula, nježnim pastelnim i vibrantnim jarkim bojama, proljeće se ističe kao savršeno vrijeme za transformaciju looka. Visoko na listi malih trikova uz pomoć kojih ćemo u trenu transformirati svoj look nalazi se nova frizura. Kao jedna od omiljenih promjena koja u samo nekoliko dobrih rezova donosi sasvim novi izgled, promjena frizure je potez za kojim će mnogi posegnuti na početku nove sezone.

Popularne it djevojke novu sezonu dočekat će spremne jer mnoge od njih već su se osvježile svoju kosu. Bob frizura i njezina nekoliko centimetara duža lob verzija  još jednom su se istaknule kao najpopularniji odabir.

NAJPOPULARNIJA PROLJETNA FRIZURA

@brittanyxavier

Od Coco Chanel koja je odrezala svoje duge tamne uvojke i pokrenula trenda chic bob frizure do it djevojaka nove generacije i obožavateljica boba poput Alexe Chung, bob frizura desetljećima se ističe kao jedna od najsvestranijih i najefektnijih frizura koja pristaje baš svima. Iako dužina uvijek ostaje ista, beauty trendovi svake joj sezone donose pomak i pretvaraju u trend kojeg svi želimo isprobati.

Početak proljeća it djevojke odlučile su dočekati s novom bob frizurom. Među bezbroj različitih bob trendova, kao najpopularniji ove sezone istaknuli su se jednostavan sleek bob i bitno drugačija varijanta u razigranom shaggy cut stilu. I dok su neke zadržale jednostavnost još uvijek najpopularnije frizure, druge su ju začinile s nekoliko prošaranih pramenova ili sa šarmantnim šiškama. Savršeni bob za sebe lako ćete pronaći, no pitanje koje ostaje je kako ga stilizirati?

@deborabrosa

KAKO STILIZIRATI BOB U NOVOJ SEZONI?

Iako bitno kraća od dugih uvojaka, bob frizura još uvijek ostavlja prostora za igru različitim stilizacijskim trikovima i detaljima što je još jedna od stvari koja su ističe kao nepogrešivi odabir za proljetnu sezonu. Kako začiniti jednostavan bob?

Brza promjena teksture za koju će vam biti dovoljna pegla za kosu i malo spreja za teksturu sve je što vam treba kako bi ravnu kosu pretvorili u blage uvojke ili kako biste svoje svoje kovrče učinili savršeno ravnima. Uz savršeno ravnu kosu i nježne valove, fen frizura jedan je od beauty trendova koji će obilježiti 2019. godinu i odlično izgledati u kombinaciji s poludugom dužinom kojoj će dodati dozu volumena i prozračnosti.

@brittanyxavier

Osim promjene teksture, trendi detalji za kosu savršeni su način da u trenu transformirate svoj bob. Marama svezana oko glave ili oko niskog repa, statement kopča i šarmantna beretka sve su što vam treba za pregršt jednostavnih, brzih i efektnih frizura.

Bez obzira odlučite li se za kratki bob do brade ili nešto dužu lob varijantu, još uvijek se možete poigrati s kratkim uvojcima i skupiti ih u niski rep ili punđu ili kreirati polupodignute frizure uz pomoć najdužih pramenova. Promjena razdjeljka je još jedan brzi i jednostavni trik koji će promjeniti izgled vaše nove frizure. Nekoliko ideja čeka vas u nastavku.

@emmahill

@emmahill

@deborabrosa

@alyssainthecity

@orionvanessa

@orionvanessa

@taylorlashae

@lifeofboheme

@alyssainthecity

@lifeofboheme

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori