Gušću kosu, čvršće nokte i sjajnu kožu možete postići uz samo jedan proizvod

Gušću kosu, čvršće nokte i sjajnu kožu možete postići uz samo jedan proizvod

Od svijeta vježbanja slavnih osoba koji se neprestano razvija, do različitih, prehrambenih navika i svih ostalih popularnih savjeta koje nam beauty svijet nudi, teško je pratiti trendove. No, posljednja holivudska opsesija kolagenom, koju podupiru Khloe Kardashian i Jennifer Aniston, jedna je od onih koju vrijedi isprobati. Čini se kao da o kolagenu bruji cijela beauty industrija tijekom posljednjih nekoliko godina, a o jednom od dodataka prehrani pisali su brojni svjetski mediji i to s dobrim razlogom! Radi se o BioSil® kapsulama koje su inovativni proizvod koji je odnedavno dostupan i na hrvatskom tržištu. No, prije nego što ga odlučite ubaciti u svoju shopping košaricu otkrijte što je zapravo kolagen, čemu služi i zašto se o njemu toliko priča.

Što je kolagen?

Kolagen prirodno nastaje u tijelu, a radi se o proteinu koji je prvenstveno odgovoran za snagu i strukturu kože, kose i noktiju. Kako starimo, sposobnost našeg tijela da proizvodi kolagen prirodno opada. Naše tijelo proizvodi kolagen kombiniranjem aminokiselina koje dobiva iz hrane bogate proteinima i hrane koja proizvodi kolagen s visokim sadržajem vitamina i minerala kao što su vitamin C, bakar i cink. Važno je jesti na način koji podržava proizvodnju kolagena, a istovremeno se bori protiv oksidativnog stresa i oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima koja će uzrokovati starenje kože.

Benefiti uzimanja dodatka prehrani koji potiče proizvodnju kolagena

Ako se pitate hoće li vam za održavanje potrebne razine kolagena biti dovoljno to da konzumirate namirnice koje sadrže kolagen, odgovor je – ne. Razlog tome je što naš organizam razgrađuje kolagen koji unosimo hranom u manje komponente za koje ne možemo biti sigurni da će ih naš organizam ikada iskoristiti za stvaranje novog kolagena. Da bismo uistinu aktivirali enzime u našem organizmu koje je potrebno potaknuti kako bi se stvorio novi kolagen, za održavanje zdravlja, ljepote i elastičnosti kože, kose i noktiju, sada imamo na raspolaganju inovativne proizvode koji nam u tome mogu biti od velike pomoći. Dodaci prehrani koji sadrže sastojke koji su dizajnirani za pokretanje proizvodnje kolagena najučinkovitiji su izbor jer najbolji kolagen je onaj koji je naše tijelo samo kreiralo. Uz to, sastojci poput vitamina C i drugih antioksidansa su također poželjni jer pomažu u zaštiti kolagena od propadanja. Sve ove benefite pružaju upravo BioSil® kapsule.

BioSil® kapsule za još ljepši izgled vaše kože, kose i noktiju

Prednost ovog inovativnog dodatka prehrani u odnosu na ostale proizvode s kolagenom je, za početak, činjenica da BioSil®  nije kolagen. Upravo suprotno, BioSil®  kapsule sadrže patentirani oblik ch-OSA®, kolin-stabilne ortosilicijeve kiseline i vitamin C. Godinama su se provodila brojna klinička istraživanja u Europi i SAD-u, te je njima dokazano da ch-OSA® aktivira biološke puteve za proizvodnju kolagena. Preporučuje se koristiti ch-OSA® kod pojave prvih finih linija i bora na licu, kod gubitka elastičnosti kože, kod opuštene kože bez sjaja, kod stanjene kose, kod lomljive kose te kod ‘rascvjetalih’ noktiju.

Dodatni benefit je vitamin C, koji je također sastojak BioSil® kapsula, a koji doprinosi normalnom stvaranju kolagena, za normalnu funkciju kože. Jednostavno rečeno, ako želite dobiti stvarne benefite kolagena za zdravlje svoje kože, pomozite svome tijelu da ga stvori samo. Također, ch-OSA® štiti novonastali kolagen od razgradnje i time omogućuje da ga naš organizam iskoristi na najbolji mogući način. Odlične rezultate na koži, kosi i noktima moći ćete vidjeti, osjetiti i pokazati nakon dva do tri mjeseca primjene ovog inovativnog dodatka prehrani.

BioSil® kapsule dostupne su u svim ljekarnama te također putem web-shopa www.kosarica.hr i u svim ljekarnama.

Foto: Unsplash, BioSil

Učitati još
Zatvori