Želite vizualno povećati oči i smanjiti podočnjake? Dovoljan je jedan beauty proizvod
Želite vizualno povećati oči i smanjiti podočnjake? Dovoljan je jedan beauty proizvod

Želite vizualno povećati oči i smanjiti podočnjake? Dovoljan je jedan beauty proizvod

Da živimo u nekom savršenom scenariju uvijek bismo spavali osam sati i spavali bismo kvalitetno. Znamo da to nije tako i rijetko je moguće. Zato se ujutro često budimo s podočnjacima i otečenim očima. Tome možemo doskočiti dobrim kremama za područje oko očiju, color korekcijom i korektorom, hladnim kupkama za lice i ledenim maskama. No ako vam to sve zvuči kao neki oblik mučenja, tu je šminka.

Točnije, tu je bijela olovka za oči i jedan maleni trik zbog kojeg ćete u trenu izgledati odmorno i budno. Inače olovke za oči služe za definiranje očiiju, a mogu vizualno i promijeniti oblik očiju primjerice u cat ili puppy eyes. No bijela olovka ima potpuno drugu ulogu. Ona otvara oči, čini ih većima, a istovremeno smanjuje vidljivost podočnjaka.

Bijela olovka za oči kao “lijek” za podočnjake

Stoga, ako ste i vi od onih koji navečer rađe gledaju serije ili listaju po TikToku umjesto da spavate, ovo je dosta jednostavan trik uz pomoć kojeg možete zavarati okolinu da ste spavali. Ako oči želite samo vizualno povećati to možete i s olovkom za oči u nude nijansi, no za razbuđivanje je idealna ova bijela. Također, prilikom kupnje olovke treba obratiti pozornost da je ona dovoljno meka u razmaziva kako biste mogli biti nježni dok je nanosite.

Ovisno o tome koliko želite naglasiti oči olovku možete nanijeti na cijeli donji kapak ili ju možete nanijeti samo na unutarnji kut oka. To će biti zgodan detalj, a svejedno ćete izgledati budno i svježe. Ako ste za odvažnije lookove uvijek možete koristiti i bijeli tuš kojim ćete izvući cat eye, ali morate biti svjesni da se zaista radi o upečatljivom looku.

Naposljetku, bitna stvar kod biranja bijele olovke ili tuša je da obratite pozornost na to da budu vodootporni. Tako ćete osigurati da se neće izbrisati ili razmazati. U nastavku donosimo nekoliko opcija u koje se isplati uložiti.

Učitati još
Zatvori