Klasične frizure koje će na svakome izgledati dobro

Klasične frizure koje će na
svakome izgledati dobro

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Bridgeman (@charlottebridgeman) on

Bez obzira na godišnje doba, promjena frizure je ona jedna stvar koja nam je uvijek dostupna za (barem minimalno) osvježenje looka. No ta promjena može biti riskantna jer tko nam može garantirati da će frizura koju gledamo kao inspiraciju izgledati dobro na našoj kosi – moramo razmišljati o tipu kose, gustoći, dužini, održavanju, obliku lica i mnogo drugih sitnica koje čine jednu savršenu frizuru.

Što znači da priželjkivana promjena na kraju može zadati više glavobolje nego zadovoljstva, no srećom postoje neke frizure koje će izgledati dobro na svakome – samo treba imati na umu održavanje.

Duge šiške na stranu

Želite odrezati šiške no niste sigurni kako će se rez uklopiti u vaš tip kose ili oblik lica? Možete krenuti s nježnijom promjenom, dugim šiškama i onda ih po potrebi nositi na stranu, bez obzira na tip razdjeljka koji nosite. Šiške će gotovo neprimjetno uokvirivati vaše lice, dati kosi na volumenu i biti promjena s kojom je teško pogriješiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M Λ T I L D Λ (@matildadjerf) on

Bob

Kada je riječ o frizurama, bob je kao mala crna haljina u ženskom ormaru. Bezvremenska frizura koja je elegantna i izgleda dobro na svakome, a pogodna je i za igru s bojanjem. Najbolje od svega je da se rez može prilagođavati svim tipovima kose pa je zato i toliko omiljen izbor svih trendseterica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by POLIENNE by Paulien Riemis ? (@paulienriemis) on

Lob

Ako pak niste sigurni hoće li vam bob odgovarati ili se bojite odvojiti od duže kose, onda je lob savršeno rješenje. Frizura koja dopire do malo ispod ramena isto je idealan poligon za igru i odgovarat će svima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ???? ???? (@emmahill) on

Valovi

Bez obzira na dužinu kose i njenu teksturu, valovi uvijek donose dojam sređene frizure, čak i ako niste dugo bili kod frizera i bojite se napraviti drastičniju promjenu. S prirodno izvedenim valovima izgledat će kao da ste učinili nešto novo po pitanju frizure, vi ćete se osjećati bolje, a kosa će zapravo ostati ista.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Slojeviti i teksturirani rez

Slojevi dodaju volumen, a to je nešto što uvijek tražimo. Rez koji se igra s više različitih dužina zadovoljit će različite tipove kose te postati frizura koja se tako lako održava, a uvijek izgleda odlično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FREJA WEWER (@frejawewer) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori