Ulje za lice koje obožavaju Kate Middleton i Meghan Markle

ulje za lice

Pronaći idealne proizvode za vlastitu beauty rutinu nije uvijek jednostavno pa su savjeti uvijek dobrodošli. Danas donosimo jedan savjet s “kraljevskim potpisom”, a riječ je o ulju za lice kojeg vole vojvotkinje Kate Middleton i Meghan Markle. Nije tajna da vojvotkinja Catherine ima uistinu prekrasnu kožu, a iz njezine beauty rutine čak je i vojvotkinja od Sussexa “ukrala” ideju za ulje za lice. Riječ je o ulju Beuti Skincare Beauty Sleep Elixir koje je u potpunosti prirodno.

Beti Skincare Beauty Sleep Elixir dio je noćne rutine te ima formulu koja je oslobođena parabena, sulfata i silikona, a napravljeno je od 14 vrsta biljnih ulja, uključujući ono kamilice, šipka i chia sjemenki. Iako je ulje prvenstveno namijenjeno uporabi prije odlaska na spavanje, vlasnica brenda Beuti, Leila Aalam, preporučuje ga za uporabu i u jutarnjoj rutini, kad se može koristiti kao primer za make up.

ulje za lice

Proizvod je moguće naručiti u Hrvatsku. Na web stranici Look Fantastic trenutačno je rasprodan, no vjerujemo kako će vrlo brzo ponovno biti in stock, a možete ga potražiti i na web shopu brenda Beuti Skincare.

Foto: Beuti Skincare, Profimedia

0