Besprijekorni beauty lookovi koje bi posudili s Instagrama

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

Kako ljetni dani, kada smo bezbrižno uživali u odlasku na plažu bez trunka šminke, a jedino sredstvo za stiliziranje kose bila je morska sol, sve brže ostaju iza nas, tako sve aktivnije počinjemo razmišljati o trendovima u beauty i modnoj sferi. Budno pazimo na sve nove kolekcije te točno znamo koji će komadi biti vodeći kad je u pitanju moda, no kako se trendovi kreću kad je riječ o beautyju?

Već je prošla godina donijela jako veliki skok u prirodnom pristupu svakodnevnom make upu. No make up look podrazumijeva besprijekorno nanošenje šminke u malim dozama kako bi ona izgledala potpuno prirodno. Radi se o spretnom skrivanju nedostataka i naglašavanju atributa, u čemu podloga vodi glavnu riječ, a nude paleta i highlighteri daruju koži svježi sjaj – savršeno za svaki dan. Malo crvenog ruža i eyeliner u trenu će ovaj prirodni look transformirati u večernju varijantu koju je vrlo lako održavati. Minimalna količina proizvoda može rezultirati fantastičnim efektom, samo treba znati kako se s njima poigrati.

Beauty ideje za jesen

Kad je riječ o frizurama, bob i lob su apsolutni vladari scene. Sve je manje trendseterica koje nisu posegnule za škarama, a fascinantna je transformacija koja se postiže tako jednostavnim potezom. Većina koja je odlučila zadržati dugu kosu bira uz nju šiške i slojeviti rez, baš kako to vole Francuskinje. Niska punđa i niski rep će uz raspuštenu kosu i razbarušene valove svakako obilježiti jesen.

Ove djevojke to rade bez zamjerke. Asimilirale su najveće trendove i kreirale jedinstvene beauty lookove po kojima su danas prepoznatljive u beauty svijetu. Inspiraciju na društvenim mrežama nekad nije lako naći, pogotovo ako ne znate gdje tražiti, no ovih pet primjera može vam poslužiti kao šalabahter za nadolazeću sezonu.

Taylor LaShae ima sve, od efektne frizure – ekstra kratkog boba sa šiškama – do make up looka u kojem njeguje prirodne boje koje ponekad presiječe zavodljivim crvenim ružem. Laurence Fortin-Côté s medenom nijansom plave boje svakako vodi u jesenskom beauty segmentu, u kombinaciji sa šiškama, povremenim mačkastim potezom eyelinera i crvenim ružem izgleda apsolutno neodoljivo.

Bezbrižan look Francuskinje Jeanne Damas već je postao njezin zaštitni znak. Razbarušeni valovi, curtain bangs i zavodljivi crveni ruž njeni su aduti. Pam Hetlinger zna složiti savršeni večernji look za koji će često odabrati nisku punđu, baš poput i Sare Crampton čijim smo svježim izgledom uvijek očarani.

Taylor LaShae

A post shared by Taylor LaShae (@taylorlashae) on

Laurence Fortin-Côté

A post shared by Laurence (@trulylaur) on

A post shared by Laurence (@trulylaur) on

Jeanne Damas

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

A post shared by Jeanne (@jeannedamas) on

Pam Hetlinger

A post shared by Pam Hetlinger (@pamhetlinger) on

A post shared by Pam Hetlinger (@pamhetlinger) on

Sara Crampton

Foto: Instagram

0