Odlični beauty trikovi za sve one koji se bore s proljetnim alergijama

Odlični beauty trikovi za sve one koji se
bore s proljetnim alergijama

Prvi topli i sunčani proljetni dani izmamili su nam osmijeh na lice i izvukli nas iz domova koje smo tijekom dugih i hladnih zimskih mjeseci pretvorili u cosy brlog u kojem smo provodili svoje slobodno vrijeme. Iako je početak nove godine daleko iza nas, početak proljeća za mnoge uvijek donosi osvježenje i onaj isti nalet energije i motivacije. I dok su neki jedva dočekali proljetne dane, drugi s nestrpljenjem iščekuju kraj tople sezone jer za njih ona donosi nimalo ugodnu sezonu alergija.

BEAUTY TRIKOVI ZA SEZONU ALERGIJA

Neprestano kihanje i šmrcanje, natekli podočnjaci i crvenilo oko nosa samo su neki od simptoma proljetnih alergija koji iz godine u godine zagorčavaju svakodnevicu sve većem broju ljudi. Istovremeno, sezona alergija je vrijeme kada se svima onima koji pate od alergija teško osjećati dobro jer osim što svaki od simptoma osjećaju iznutra, oni se zrcale i u njihovom izgledu.

Objavu dijeli * (@madelynnfurlong)

Kako prekriti tragove alergije na licu? U nastavku donosimo nekoliko ključnih beauty proizvoda i trikova.

OSVJEŽAVAJUĆI POČETAK BEAUTY RUTINE

Natekli podočnjaci bit će svakodnevna pojava nakon buđenja tijekom sezone proljetnih alergija zbog čega će proizvodi koji hlade i osvježavaju područje oko očiju biti savršeni početak beauty rutine – od cooling maske za oči do cooling gela koji će efekt osvježenja produžiti tijekom cijelog dana.

Boscia Super-Cool De-Puffing Eye Balm

Boscia Super-Cool De-Puffing Eye Balm

VODOOTPORNI MAKE UP ZA OČI JE NEIZBJEŽAN

S obzirom na to da suzne oči nisu neobična pojava tijekom sezone alergija, vodootporni make up proizvodi za oči su neizbježni. Iako je proizvode poput tuša i olovke za oči najbolje izbjegavati, vodootporna maskara ne samo da će naglasiti vaše trepavice, već će otvoriti pogled, stvoriti dojam svježine i djelomično prekriti vidljive simptome alergije.Too Faced Better Than Sex Waterproof

Too Faced Better Than Sex Waterproof

ZA BORBU PROTIV CRVENILA

Uz vodootporne proizvode za oči, sve popularniji color correcting make up proizvodi bit će vaš najbolji prijatelj tijekom sezone alergija. I dok će zeleni primer umanjiti crvenilo na obrazima ili oko nosa, žuti korektor bit će rješenje za tvrdoglave i izražene podočnjake.

Urban Decay NAKED Skin Color Correcting Fluid

Urban Decay NAKED Skin Color Correcting Fluid

KORAK KOJI NE SMIJETE PRESKOČITI: SKIDANJE ŠMINKE

Korak koji ne želite preskočiti nikad, a osobito ne tijekom sezone proljetnih alergija je skidanje šminke. Nadražene oči i koža bit će vam zahvalni ako odmah nakon povratka kući šminku skinete proizvodom koji je nježan prema koži, ali i dovoljno moćan da odstrani vodootpornu maskaru poput nove micelarne vode kultnog brenda za njegu Nivea.

Nivea MicellAIR Expert micelarna voda

Nivea MicellAIR Expert micelarna voda

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori