5 beauty tajni koje su zaslužne za izgled Viktorijinih anđelica

5 beauty tajni koje su zaslužne za
izgled Viktorijinih anđelica

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Promatrati modni brend Victoria’s Secret bez njegovih anđelica, danas se čini gotovo nezamislivo. Upravo su mu one pomogle izgraditi imidž, a i danas održavaju njegovu popularnost među modnom publikom. Victoria’s Secret ima i uvjerljivo najpompozniji modni show na svijetu, koji svake godine, u prosincu, uz male ekrane privuče milijune gledatelja diljem svijeta. Svi pogledi upereni su upravo u modele, koji za samu reviju imaju iscrpne, višemjesečne pripreme po pitanju prehrane i tjelovježbe.

A onda je tu i njihov beauty look, koji je uvijek besprijekoran. Viktorijine anđelice postale su poznate po gustim slapovima kose koji im padaju na ramena, kao i po make upu koji je jednom riječju savršen. Koja je tajna njihova beauty looka? Make up artisti koji rade na ovim revijama otkrivaju kako ih ima 5.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Prirodan anđeoski sjaj

Brojni poznati make up artisti sudjeluju u stvaranju prepoznatljivog anđeoskog looka za pistu Victoria’s Secret revije. Prije par godina to je bio Tom Pecheux, a ove godine Charlotte Tilbury. Vrsni su to vizažisti koji umjesto stvaranja efekta maske na licu, make upom izvlače ono najbolje na licu svakog modela. Cilj je postići prirodan anđeoski sjaj; koža je topla i brončana, s daškom boje na obrazima, sjajem na usnama i diskretnom linijom tuša koja podiže i naglašava oči i pogled.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Suptilni sculpting, umjesto konturiranja

Make up artisti za Victoria’s Secret reviju uglavnom biraju sculpting kao tehniku šminkanja, a mnogo manje konturiranje, jer žele postići prirodnije rezultate; svijetao, blistav i zdravi ten, s mekanim fokusom, pa se jako konturiranje u pravilu izbjegava.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Victoria’s Secret (@victoriassecret)

Teški make up se izbjegava

Donje rublje i outfiti s revije ekstremno su upečatljivi i Victoria’s Secret revija je jedna prava modna parada, a s obzirom na to koliko su kostimi specifični, nije potrebno da teški make up odvraća pozornost sa samog donjeg rublja i odjeće. Upravo svježina na njihovim licima izgleda tako zavodljivo i istovremeno moderno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SHANINA SHAIK (@shaninamshaik)

Mala tajna savršenog smokey eye looka…

…krije se u savršenoj liniji crnog tuša. Kako bi postigli onaj zavodljivi smokey eye, vizažisti započinju s neutralnim mat sjenilom kao bazom i zatim slijedi mnogo blendanja kako bi se naglasio oblik očiju. Linija tuša proteže se od unutarnjeg kuta oka i proširuje sve do vanjskog kuta, kako bi se otvorile oči i savršeno definirao pogled. Slijede slojevi i slojevi maskare, koji su točka na i ovom prodornom i seksi make upu na očima.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Martha Hunt (@marthahunt)

‘Nude’ usne i breskvasti obrazi

Budući da je glavni fokus na očima i blistavom tenu, usne Viktorijinih anđelica uvijek su u neutralnim ‘nude’ tonovima, s primjesom ružičaste boje, koja daje topline i živosti ovom make up looku. On mora djelovati svježe, zdravo, ali i pristupačno, kako bismo ga i same mogle rekreirati.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josephine Skriver (@josephineskriver)

Budući da anđelice tik prije revije odlaze na samotamnjenje, kako kontrast s licem ne bi bio prevelik, vizažisti mu daju malo brončanog sjaja, a na obrazima je redovito rumenilo u breskvastim i koraljnim nijansama, koje im daje na mladenačkom duhu.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori