Tri beauty proizvoda za dobro jutro

Tri beauty proizvoda za dobro jutro

@eleanorpendelton

Bez obzira koliko minimalna i jednostavna ili elaborirana i promišljena bila, beauty rutina je važan dio početka dana. I dok će neki jutarnje beauty navike svesti na tek nekoliko nezaobilaznih koraka, drugi će uživati u promišljenim kombinacijama beauty proizvoda.

Upravo se u beauty proizvodima, u odabiru onih najboljih proizvoda i njihovoj kombinaciji, krije tajna savršene beauty rutine u kojoj ćemo uživati i koja će u rana jutra unijeti dozu optimizma.

@taylranne

BEAUTY PROIZVODI ZA LJETNA JUTRA

Baš poput naših garderoba, beauty rutina mijenja se sa svakom novom sezonom kako bih odgovorila na sve izazove koje ona donosi. Koje proizvode ćemo dodati svojim ultimativnim beauty favoritima kako bismo obogatili jutarnju beauty rutinu za ljetnu sezonu?

Ljetno jutro najbolje je ako ga započnete dozom osvježenja – hladni tuš bit će za one najhrabrije, dok će sitna maglica termalne vode biti savršeno osvježenje za baš svakoga. Baš poput osvježenja koje nam toliko godi za toplih ljetnih jutara, jedan od beauty proizvoda koji budi osjetila na početku dana je miris. Lagane citrusne, nježne puderaste, eterične drvenaste i uvijek ženstvene i popularne cvjetne note stvaraju raskošan svijet parfema. Savršeni mirisi za ljetnu sezonu među top note još jednom će staviti naglasak na one laganije i prozračnije – nekoliko kapi parfema dat će jutarnjoj rutini na posebnosti, ali i biti dio jutarnje rutine koji nas prati cijeli dan. Posljednji proizvod bez kojeg je jutarnja beauty rutina za ljetnu sezonu nezamisliva je hidratantna krema za lice – i to, najvažnije, ona sa SPF faktorom. Naša tri favorita za dobro jutro pronađite u nastavku.

TERMALNA VODA

Eau Thermale Avène Eau Thermale

LAGANA HIDRATANTNA KREMA SA SPF FAKTOROM

Kiehls Ultra Facial Moisturizer SPF 30

LJETNI MIRIS

Chanel N°5 L’Eau

Foto: Instagram, Avène, Chanel, Kiehl’s

Učitati još
Zatvori