Beauty proizvodi s listom čekanja koje stvarno vrijedi isprobati

View this post on Instagram

A post shared by Christina Grasso (@thepouf) on

Na razini na kojoj beauty svijet funkcionira danas, mjesečno se lansiraju brojni proizvodi iz najrazličitijih područja, da se već postaje jako teško snaći. Od proizvoda za njegu pa sve do make upa i mirisnog asortimana, uvijek pratimo sve novosti, no kada dođe trenutak što uistinu kupiti, ostajemo zatečeni količinom izbora u kojem nismo sigurni koji je proizvod pravi za nas. No srećom, tome se može doskočiti.

Beauty zajednice su iznimno jake u cijelom svijetu, entuzijasti su vrlo aktivni online i dovoljno je samo malo zakoračiti u tu sferu da možete početi stvarati sliku o pojedinom proizvodu. Dijalog traje neprestano, pogotovo kroz blogere i vlogere koji nas neprestano upoznaju s novitetima, te se uz njihove preporuke s vremenom može dokučiti koje bi proizvode zaista vrijedilo isprobati.

View this post on Instagram

A post shared by Kate (@the.skincare.diary) on

Jesu li liste čekanja opravdane?

Kada se svi oni slože oko pojedinog proizvoda i nastane veliki hype, stvaraju se velike liste čekanja koje možda mogu zvučati neuvjerljivo (čak 50 tisuća ljudi koji čekaju na jedan body scrub?!), no ako počnete pratiti proizvode o kojima se radi onda kroz korisničko iskustvo i pozitivne komentare koje svi ostavljaju na stranici brenda, iskristalizirat će se je li se balon napuhao s razlogom ili su sve to bile samo prazne priče.

View this post on Instagram

A post shared by Neha Gada (@neighha) on

S obzirom na vremenski period u kojem su neki od proizvoda u nastavku zadržali svoju vladavinu u beauty svijetu, sad se s pravom može reći da su liste čekanja bile (i još uvijek jesu!) s razlogom toliko dugačke.

Od Maybelline Instant Age Rewind korektora koji je izazvao pravu ludnicu i u hrvatskim drogerijama, preko Fenty Pro Filt’r korektora čija je pojava na sceni izazvala revoluciju po pitanju nijansi, Megababe dezodoransa koje, čini se, svi žele, pa sve do Banila Co. balzama za čišćenje lica čija se bočica prodaje svake 3 sekunde i Charlotte Tilbury mat ruža za usne čiju univezalnu nijansu svi obožavaju, u nastavku donosimo proizvode za koje su liste čekanja itekako opravdane.

Maybelline Instant Age Rewind korektor

The Ordinary Serum tekući puder

Fenty Beauty Pro Filt’r tekući puder

Glow Recipe Watermelon Glow noćna maska

Banila Co Clean It Zero balzam za čišćenje lica

Drunk Elephant T.L.C. Sukari Babyfacial

frank body Shimmer Scrub peeling za tijelo

Laura Mercier svjetlucavi puder za matiranje

Charlotte Tilbury’s Matte Revolution ruž za usne u nijansi Pillow Talk

NARS rumenilo u nijansi Orgasm

Megababe Rosy Pits dezodorans

Originalni Beautyblender

Foto: Instagram, Beautyblender, Charlotte Tilbury, Nars, Drunk Elephant, Banila Co., Maybelline, Laura Mercier, frank body, Megababe, Glow, Fenty Beauty, The Ordinary

3