Tri savršena beauty looka za Božić i Novu godinu

Tri savršena beauty looka za
Božić i Novu godinu

Povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, kreativni tim stvorio je raskošnu beauty priču i predstavio blagdanske beauty lookove koje ćete i sami poželjeti isprobati. Frizure potpisuje Katica Topčić, iza make upa se nalazi Nina Pejnović, stilistica Barbara Repe našla se u ulozi modela dok je za divne fotografije zaslužan Zvonimir Ferina.

Katica Topčić za božićnu večeru predlaže nježne romantične valove. Kako bi vam lice i make up došao jos više do izražaja lagano skupite kosu vintage ukosnicom ukrašenom biserima i cirkonima. Ukoliko imate tanju ili kraću kosu, upotpunite je umecima i dobiti ćete na volumenu i dužini, a još uvijek će izgledati prirodno. Kako bi postigli prigodni blagdanski sjaj, koristite Kevin Murphy Shimmer Shine sjaj za kosu uz pomoć kojeg je Barbarina zdrava kosa još više došla do izražaja.

Kada je u pitanju jedna od najvažnijih večeri u godini, ona u kojoj okrećemo novu stranicu, želimo zablistati, moramo razmišljati i o praktičnosti. U potpunosti smo sklonili kosu s lica u niski rep i izvukli dva pramena koji služe kao svojevrstan okvir koji zaokružuje besprijekoran make up. Kovrče koje su prisutne i u ovoj večeri, omekšat će svaki oblik lica i dodati dozu opuštenosti vašem cjelokupnom looku. Naravno, nista ne može proći ni bez zavodljivih mirisa za kosu koji nikoga neće ostaviti ravnodušnima poput Kevin.Murphy First Crush parfema za kosu.

Izabrali vi velike kovrče skupljene u rep koji ste lagano natapirali ili neurednu masivnu pletenicu koju ste ukrasili ukosnicama nalik božićnim ukrasima, ne možete pogriješiti. Sve ukrasite svjetlucavim nakitom i spremni ste za nove početke.

Katica Topčić

Foto: Zvonimir Ferina

Učitati još
Zatvori