Beauty klasik: Zašto je kruti sapun još uvijek najpopularniji beauty favorit?

Beauty klasik: Zašto je kruti sapun još
uvijek najpopularniji beauty favorit?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olja Ryzevski (@oljaryz)

Sa svakom novom sezonom na police naših omiljenih beauty trgovina dolaze novi beauty trendovi i proizvodi, a oni stari postaju dio neke prošle beauty priče za koju više nema mjesta u našoj beauty kolekciji i svakodnevnoj beauty rutini. Uvijek u potrazi za novim i uzbudljivim, beauty brendovi posljednjih desetak godina naglasak su stavili na make up proizvode koji su privlačili poglede kombinacijama raskošnih boja i novih efekta. Ipak, unazad nekoliko sezona u beauty svijetu dogodio se veliki zaokret koji je u središte najpoželjnijih i najpopularnijih trendova te naših svakodnevnih beauty rutina vratio fokus na njegu. Iako su raskošni i efektni make up proizvodi još uvijek dio naše beauty rutine, u prvom planu sada se nalazi njega kože kao onaj prvi i najvažniji korak.

Povratak posvećenosti njezi među najpopularnije beauty trendove donio je i neke nove proizvode za njegu koji su nas zaintrigirali neobičnim sastojcima, atraktivnim ambalažama i neočekivanim rezultatima. Iako su novi proizvodi za njegu unijeli dozu zabave u svakodnevnu beauty rutinu i brigu o zdravlju i ljepoti kože učinili još zanimljivijom, veliki povratak beauty klasika za njegu kože ono je što nas je najviše razveselilo.

POVRATAK ULTIMATIVNOG BEAUTY KLASIKA

Kultni proizvodi koje su za svakodnevnu njegu kože lica i tijela koristile naše bake i mame sada su se ponovno istaknuli kao ključni proizvodi u svakodnevnoj beauty rutini za njegovanu i zdravu kožu. Među beauty favoritima koji se vraćaju u našu svakodnevnu beauty rutinu istaknuo se klasik nad klasicima – kruti sapun.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Olja Ryzevski (@oljaryz)

Kruti sapun jedan je od najvećih beauty klasika koji je kroz desetljeća postao sinonim za onu najjednostavniju njegu kože. Nekad ključni dio svake dnevne beauty rutine, promjene u beauty svijetu i novi trendovi iznjedrili su zanimljive proizvode koji su jednostavan kruti sapun potisnuli drugi plan. I dok su mu neki ostali vjerni sve ove godine, većina beauty entuzijasta sada mu se ponovno vraća kao jednostavnom i nježnom proizvodu za svakodnevno čišćenje kože na kojeg se mogu osloniti baš svi, bez obzira na tip kože.

ZAŠTO JE KRUTI SAPUN PONOVNO POSTAO POPULARNI IZBOR?

Donedavno jedan od najpodcjenjenijih beauty proizvoda, kruti sapun u posljednjih nekoliko mjeseci našao je u košaricama svih, a osobito milenijalaca među kojima većina po prvi put otkriva sve čari korištenja krutog sapuna. Zašto trebate kruti sapun u svojoj svakodnevnoj beauty rutini?

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jacey Duprie (@jaceyduprie)

Iako su u prošlosti kruti sapuni sasvim neopravdano dobili lošu reputaciju, oni najbolji danas se nalaze na listi najpoželjnijih proizvoda za čišćenje lica. Ako se iza krutog sapuna nalazi pomno osmišljena formula, natrijev hidroksid će nestati, a ono što će ostati u našoj omiljenoj pločici krutog sapuna su molekule sapuna koje će dubinski očistiti našu kožu i glicerin koji će ju nahraniti i hidratizirati – sve što zapravo želimo i tražimo u savršenom beauty proizvodu za čišćenje kože kako tijela, tako i lica..

Od klasika poput krutog sapuna obogaćenog ekstraktom nježne kamilice s potpisom njemačkog brenda prirodne kozmetike Herbacin koji odnedavno možemo pronaći i u Hrvatskoj, a u čiju smo se kvalitetu i nježnu formulu i sami imali prilike uvjeriti do krutog sapuna nove generacije iza kojeg se nalazi Drunk Elephant, jedna od najluksuznijih i najtraženijih beauty brendova danas, u nastavku donosimo izbor najboljih krutih sapuna koje možete dodati u svoju svakodnevnu rutinu za njegu kože lica i tijela.

NAJBOLJI KRUTI SAPUNI ZA NJEGU KOŽE

Herbacin Kamille kruti sapun

L’Occitane Shea Lavander

Drunk Elephant Pekee Bar

Dove White

Nivea Creme Care

Foto: Instagram, Dove, Drunk Elephant, L’Occitane, Nivea, Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori