Beauty favoriti jedne od najboljih beauty influencerica na Instagramu

Beauty favoriti jedne od najboljih beauty
influencerica na Instagramu

@gelcream Dreamy Series Gucci Lipstick
Gucci Lipstick (@gelcream)

Drugačije, svježe i iskreno epiteti su koji opisuju jedan od najboljih Instagram beauty profila. Posvećen beauty proizvodima koji uključuje sve od proizvoda za njegu kože do make upa i parfema, Instagram profil @gelcream ističe se svojim jedinstvenim pristupom fotografiji i iskrenim recenzijama proizvoda. I dok fotografije pažnju usmjeravaju upravo na beauty proizvode koji se nalaze u centru svake fotografije, Gelcream istovremeno donosi upravo ono što uvijek tražimo u recenzijama proizvoda. Kratke i jasne, iskrene i informativne, osobne i autentične, Gelcream recenzije u nekoliko redova opisa slike reći će vam sve što zapravo trebate znati.

Početak nove godine potaknuo nas je na planiranje dvanaest mjeseci ispred nas, ali i da se osvrnemo na godinu iza nas i ono najbolje što je donijela. U beauty svijetu, to su najbolji beauty proizvodi. Koji su beauty proizvodi bili vrijedni naše pažnje u 2019. godini? Od kultnih klasika do uzbudljivih noviteta, najbolje od beauty svijeta pronašli smo na Gelcream Instagram profilu – u Dreamy Series seriji fotografija.

@gelcream Dreamy Series Aqua di Parma
Aqua di Parma (@gelcream)

Gelcream beauty favoriti

U suradnji s poznatom shopping kućom Harrods, točnije njihovim beauty odjelom Harrods Beauty, Instagram influencerica iza profila Gelcream prošle je godine odabrala nekoliko svojih beauty favorita. Serija fotografija dobila je ime Dreamy Series i otkrila šest sanjivo dobrih beauty proizvoda koje vrijedi isprobati.

Među Gelcream favoritima našli su se Gucci ruž za usne, Chanel krema za ruke, Dior Nail Glow lak za nokte, Bobbi Brown hidratantna krema za lice te dva kultna mirisa – Aqua di Parma i Fueguia 1833 Valle de la Luna.

Sanjive baš poput proizvoda koji su njihov glavni motiv, divne fotografije iz Dreamy Series otkrijte u nastavku, a kratke recenzije proizvoda koje otkrivaju zašto su se baš oni našli među beauty favoritima popularne influencerice, otkrije na @gelcream Instagram profilu.

@gelcream Dreamy Series Dior Nail Glow
Dior Nail Glow (@gelcream)
@gelcream Dreamy Series Chanel Creme Maine
Chanel Creme Main (@gelcream)
@gelcream Dreamy Series Valle de la Luna
Fueguia 1833 Valle de la Luna (@gelcream)
@gelcream Dreamy Series Bobbi Brown Hydrating Face Cream
Bobbi Brown Hydrating Face Cream (@gelcream)

Foto: Instagram (@gelcream za @harrodsbeauty)

Učitati još
Zatvori