Uređaj s kojim se holivudske zvijezde dovode u top formu

Uređaj s kojim se holivudske
zvijezde dovode u top formu

Blake Lively i Emily Blunt

S obzirom na činjenicu da su konstantno pod svjetlima reflektora, svjetske face uistinu mnogo ulažu u svoj izgled, kako bi u svakoj prilici, kako onoj poslovnoj, tako i privatnoj, izgledale besprijekorno. Još do prije koju godinu, zvijezde su za ljepotu spremno odlazile pod nož i trpile sve posljedice koje takvi zahvati sa sobom nose. Tada definitivno još nisu postojale takve revolucionarne tehnologije i metode kakve poznajemo danas, a evolucija ljepote dovela nas je u fazu u kojoj je postizanje zavidnih rezultata kozmetičkim tretmanima postalo brzo i posve bezbolno.

Da se za ljepotu ne mora nužno trpiti, možda najbolji dokaz je radiofrekvencijski uređaj Accent XL, koji je već godinama favorit brojnih zvijezda kao što su Sharon Stone i Oprah Winfrey, a o njemu su često pisali i ugledni beauty magazini Allure, Marie Claire i mnogi drugi.

Accent XL stekao je kultni status kao visoko učinkovit i visoko pouzdan uređaj, koji djeluje dvojako: pomlađuje lice i provodi mršavljenje/učvršćivanje tijela. Tretmani njime pritom su potpuno neinvazivni; nema odlazaka pod nož, nema negativnih posljedica, nema dugih oporavaka… Jasno je zašto su toliko omiljeni zvijezdama, koje već idućeg dana nakon tretmana moraju biti spremne za bliceve fotoaparata.

No, važno je napomenuti da nije svaki Accent XL uređaj na koji ćete naići ujedno i onaj najpouzdaniji, pa prije nego se upustite u ove tretmane koje holivudske glumice obožavaju, dobro se informirajte i pronađite salon koji doista ima pravi medicinski Accent XL. To je svakako slučaj zagrebačkog Beauty centra Bambina (Babonićeva 111), koji je među prvima (i jedinima) u Zagrebu nabavio najkvalitetniji medicinski aparat Accent XL dostupan na tržištu. Od jeftinih kopija prvenstveno se razlikuje po tome što daje stvarne, odmah vidljive i dugotrajne rezultate.

Kako Accent XL djeluje na tijelo?

Bambina - Accent XL 3

Tretman Accent XL uređajem u Beauty centru Bambina

Tretman Accent XL-om koji se provodi na tijelu u Beauty centru Bambina često se naziva neinvanzivnom liposukcijom. Unipolarnom glavom, čvrste se masti razgrađuju u tekuće stanje, baš kao što se to radi za vrijeme operacije, a bipolarnom glavom zateže se koža, diže tonus i razgrađuje celulit. Kroz 10 dana, organizam će rastopljene masti razgraditi na trigliceride, digliceride, slobodne masne kiseline i na kraju sve to pomokriti. Ukoliko osoba nema veći višak kilograma, dijeta nije obavezna, a već nakon prvog tretmana u Beauty centru Bambina primjećuju se veliki pomaci, s nekoliko centimetara manje u obujmu tretirane zone.

Kako Accent XL djeluje na lice?

Tretman Accent XL uređajem u Beauty centru Bambina

Tretman Accent XL uređajem u Beauty centru Bambina

Ako ste i sami primijetili pojavu znakova starenja na svojoj koži i polagani nestanak kolagena i elastina, došao je trenutak da zaustavite, pa čak i preokrenete vrijeme u svoju korist. Sve to omogućuje tretman Accent XL-om u Beauty centru Bambina, kao i njegova tehnologija radiovalova, kojom se potiče ponovna sinteza i trenutačni rast novih stanica, bez estetskog zahvata. Ovaj neinvanzivni face lifting preporučuje se svim ženama iznad 30. godine života, koje nakon tretmana kući odlaze ne samo s pomlađenim stanicama, već i vidno zategnutom kožom lica i vrata, pa čak i podignutim kapcima i podignutim cijelim tonusom facijalne opuštenosti.

Želite li ljeto dočekati spremne, osjećati se dobro u svojoj koži i prštati samopouzdanjem, svoj termin za tretman Accent XL uređajem možete dogovoriti u Beauty centru Bambina. Posjetite njegovu web stranicu, Facebook ili Instagram profil.

 

Foto: Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori