Neinvanzivna liposukcija – najzanimljiviji trend u svijetu ljepote

Neinvanzivna liposukcija –
najzanimljiviji trend u svijetu ljepote

Bliži se ljeto i fokus na našoj figuri i oblikovanju tijela sada je veći no ikad. Dočekati ljetnu sezonu spremne, za mnoge od nas podrazumijeva dovesti se u formu, paziti na prehranu, vježbati, no isto tako odlaziti na redovne tretmane ljepote, koji nas samo mogu približiti tom idealu kojem težimo.

U tom kontekstu, u posljednje se vrijeme mnogo počelo pričati o metodi takozvane neinvanzivne liposukcije, koja spaja ideju liposukcije kao tradicionalne metode uklanjanja masnih naslaga, i vodeće svjetske trendove na području kozmetologije i estetike. To ukratko znači da za ovu vrstu liposukcije uopće nećete morati ići pod nož, niti ćete se dugo oporavljati od zahvata, odnosno u ovom slučaju tretmana ljepote. Sve to omogućuje zagrebački Beauty centar Bambina, koji je među prvima u Zagrebu nabavio pravi, medicinski Accent XL uređaj, jedini koji daje stvarne i trajne rezultate.

Bambinin tim stručnjaka otkrio nam je u čemu je tajna uspjeha i učinkovitosti medicinskog Accent XL uređaja, kada je riječ o dovođenju tijela u top formu.

Riječ je o modernom radiofrekvencijskom sustavu, koji omogućuje kontroliranu toplinsku terapiju za oblikovanje tijela, reduciranje celulita i zatezanje kože.

“Unipolarnom glavom čvrste masti razgrađujemo u tekuće stanje, baš kao što se to radi za vrijeme operacije, a bipolarnom glavom zatežemo kožu, dižemo tonus i razgrađujemo celulit. Organizmu je potrebno 10-ak dana da rastopljene masti razgradi na trigliceride, digliceride, slobodne masne kiseline i na kraju sve to pomokri”, otkrivaju nam iz Beauty centra Bambina.

Da se ne bi previše opteretili bubrezi i jetra, obavezno je piti 2-3 l tekućine vode ili čaja dnevno, a ukoliko osoba nema veći višak kilograma, dijeta uz tretman nije obavezna.

Metoda koju obožavaju holivudske zvijezde

Neinvanzivna liposukcija Accent XL uređajem obožavana je od strane holivudskih zvijezda, a ne čudi ni zašto. Tretman je ugodan, brz i bezbolan, dok su rezultati vidljivi već po prvom tretmanu. Također, nema nikakvih posljedica, rana ili ožiljaka, zbog čega se odmah nakon tretmana možete vratiti uobičajenim aktivnostima.

Još uvijek nije kasno za dovesti svoje tijelo u top formu, pa je vrijeme da se prepustite timu stručnjaka Beauty centra Bambina i u njemu pronađete saveznika za kreiranje novog i ljepšeg izgleda. Posjetite Bambina web stranicu, Facebook ili Instagram profil.

 

Foto: Unsplash, Beauty centar Bambina

Učitati još
Zatvori