Nakon adventskih kalendara, stigli su božićni ‘crackeri’ koji će oduševiti sve beauty entuzijaste

Nakon adventskih kalendara, stigli su božićni ‘crackeri’ koji će oduševiti sve beauty entuzijaste

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beauty & Fashion Blogger (@mappedoutblog)

Nalazimo se korak do blagdanske sezone. Police dućana su već ispunile božićne dekoracije kojima jedva čekamo okititi svoje domove, a početak božićne shopping groznice uskoro ćemo osjetiti u zraku i užurbanoj gomili na ulicama. Božićno vrijeme donosi i brojne tradicije kojima se uvijek iznova veselimo, od kićenja bora do pjevanja božićnih pjesama i gledanja omiljenog božićnog filma. Uz stare božićne tradicije, blagdane će još posebnijima učiniti i poneka nova.

Christmas crackers su dio britanske, irske, kanadske i australske božićne tradicije koji će ove godine biti jedan od najpoželjnijih poklona ispod svakog božićnog drvca. Unutar takozvanog crackera krije se pomno zapakirani mali poklon, a cijela stvar postaje zabavnija zbog njegovog načina otvaranja jer božićni cracker otvaraju dvije osobe. Svaka osoba povuče jedan kraj sa svoje strane. Nakon malog praska u jednoj ruci ostat će veći kraj i poklon. Takvi crackeri desetljećima se nalaze kao dio tradicionalne dekoracije brojnih stolova ili skriveni ispod bora.

BEAUTY BOŽIĆNI CRACKER

Britanska tradicija koja u darivanje unosi i dozu zabave brzo je osvojila svijet. Iako svoje božićne crackere možete izraditi sami, brojni dućani i brendovi danas nude raskošan izbor u kojem ćete pronaći crackere koji kriju savršene poklone za vašu obitelj ili prijatelje. Kao jedni od najpopularnijih istaknuli su se oni u kojima se kriju najbolji beauty proizvodi. Kao nezaobilazan dio božićnih kolekcija brojnih brendova, beauty božićni crackeri u šarenim kutijama u obliku bombona kriju ono najbolje od beauty svijeta. U jednom potezu, beauty crackeri će i ovog Božića zabaviti i razveseliti baš svakog zaljubljenika u beauty svijet.

Nekoliko najboljih koje već možete pronaći i naručiti u web trgovinama izdvojili smo u nastavku.

Nuxe

Caudalie

Clarins

Clarins

Elemis

Aveda

Cowshed

Zoella

YSL Beauty

Marc Jacobs

Foto: Instagram, Cult Beauty, Feel Unique

Učitati još
Zatvori