Nakon adventskih kalendara, stigli su božićni ‘crackeri’ koji će oduševiti sve beauty entuzijaste

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Beauty & Fashion Blogger (@mappedoutblog)

Nalazimo se korak do blagdanske sezone. Police dućana su već ispunile božićne dekoracije kojima jedva čekamo okititi svoje domove, a početak božićne shopping groznice uskoro ćemo osjetiti u zraku i užurbanoj gomili na ulicama. Božićno vrijeme donosi i brojne tradicije kojima se uvijek iznova veselimo, od kićenja bora do pjevanja božićnih pjesama i gledanja omiljenog božićnog filma. Uz stare božićne tradicije, blagdane će još posebnijima učiniti i poneka nova.

Christmas crackers su dio britanske, irske, kanadske i australske božićne tradicije koji će ove godine biti jedan od najpoželjnijih poklona ispod svakog božićnog drvca. Unutar takozvanog crackera krije se pomno zapakirani mali poklon, a cijela stvar postaje zabavnija zbog njegovog načina otvaranja jer božićni cracker otvaraju dvije osobe. Svaka osoba povuče jedan kraj sa svoje strane. Nakon malog praska u jednoj ruci ostat će veći kraj i poklon. Takvi crackeri desetljećima se nalaze kao dio tradicionalne dekoracije brojnih stolova ili skriveni ispod bora.

BEAUTY BOŽIĆNI CRACKER

Britanska tradicija koja u darivanje unosi i dozu zabave brzo je osvojila svijet. Iako svoje božićne crackere možete izraditi sami, brojni dućani i brendovi danas nude raskošan izbor u kojem ćete pronaći crackere koji kriju savršene poklone za vašu obitelj ili prijatelje. Kao jedni od najpopularnijih istaknuli su se oni u kojima se kriju najbolji beauty proizvodi. Kao nezaobilazan dio božićnih kolekcija brojnih brendova, beauty božićni crackeri u šarenim kutijama u obliku bombona kriju ono najbolje od beauty svijeta. U jednom potezu, beauty crackeri će i ovog Božića zabaviti i razveseliti baš svakog zaljubljenika u beauty svijet.

Nekoliko najboljih koje već možete pronaći i naručiti u web trgovinama izdvojili smo u nastavku.

Nuxe

Caudalie

Clarins

Clarins

Elemis

Aveda

Cowshed

Zoella

YSL Beauty

Marc Jacobs

Foto: Instagram, Cult Beauty, Feel Unique

0