Zavirite u najljepše beauty adventske kalendare ove sezone

Zavirite u najljepše beauty
adventske kalendare ove sezone

U posljednjih nekoliko godina, sve veću pozornost privlače beauty adventski kalendari i svake se zime u cijeli ‘hype’ koji je oko njih nastao uključi još nekoliko beauty brendova, pa je prosinac posebno uzbudljiv zbog raznih lansiranja koja nam dolaze iz svijeta ljepote.

Beauty adventski kalendari

Beauty adventski kalendari vesele mnoge žene (a i poneke muškarce ako uključuju mušku kozmetiku), jer najčešće na jednome mjestu donose najprodavanije i najpopularnije proizvode određenog kozmetičkog brenda, koji se na ovaj način mogu isprobati i ako oduševe, nakon toga možda baš budu kupljeni u full size izdanju.

Beauty brendovi ponekad u adventske kalendare čak znaju staviti i full size proizvode pa je to motiv više za nabaviti ih i svakog dana s nestrpljenjem otvarati prozorčiće na kalendarima, jer nikad ne znamo koja nas beauty iznenađenja iza njih čekaju. Ove smo zime napokon i mi na domaćem tržištu dobili nekoliko lijepih, posebnih i upečatljivih adventskih kalendara, koje nam je skoro bilo i žao otvarati jer izgledaju baš magično, no svejedno smo u njih zavirili i odlučili vam otkriti što sve donose.

Lancôme adventski kalendar

Kiehl’s adventski kalendar

L’Occitane adventski kalendar

NIVEA adventski kalendar

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori