Jedini parfem kojeg ćete doista voljeti ovog proljeća

Jedini parfem kojeg ćete doista
voljeti ovog proljeća

Objavu dijeli Leia (@leiasfez)

Naš beauty look svakodnevno podrazumijeva nanošenje make up proizvoda kao što su puder, maskara i ruž za usne, no onaj jedan detalj koji uvijek stavlja ‘točku na i’ našem izgledu i s kojim smo spremni za sve izazove dana ili večeri koje su pred nama, svakako je parfem.

Znanstvenici su još prije nekoliko godina uspješno doveli u vezu parfeme i samopouzdanje, ustvrdivši kako mirisi, oni nama omiljeni, pomažu u tome da se osjećamo bolje u vlastitoj koži. Određene arome u stanju su poboljšati naše raspoloženje i promijeniti ponašanje te istovremeno probuditi u nama spektar emocija. Uz pravi parfem i nekoliko njegovih kapljica strateški pozicioniranih po točkama pulsa, u trenutku se počinjemo osjećati sretno, relaksirano, zavodljivo ili na neki drugi pozitivan način, a mirisne note koje nas najviše stimuliraju, one su s kojima smo emocionalno povezani i s kojima smo se po prvi put bili susreli u ranom djetinjstvu.

Prema jednom istraživanju, žene su se u čak 90% slučajeva izjasnile kako im je samopouzdanje naglo poraslo kada su na kožu stavile svoj omiljeni miris, a uz sampouzdanje prirodno se veže i naša unutarnja snaga koju je parfem u stanju probuditi i na taj nam način pomoći da preuzmemo kontrolu i uhvatimo se u koštac sa svakim izazovom koji je pred nama, jednostavnim ili teškim.

Armani Sì Passione za snažne žene

Upravo je ženska snaga, ona za koju nam se nekad čini da je nemamo, no kada ju probudimo shvaćamo da možemo baš sve, bila misao vodilja iza nastanka nove mirisne kreacije modne i beauty kuće Giorgio Armani. Ime ovog parfema je Sì Passione, ovih je dana stigao i na naše tržište i velika je vjerojatnost da vam izgleda neodoljivo poznato, što nije ni čudno jer radi se o mirisnom nasljedniku kultnog Armani Sì parfema iz 2013. godine.

Armani Beauty Si Passione6

Zašto će baš Sì Passione postati vaš proljetni favorit?

Priča koja ga prati privući će vas već na prvo čitanje, bočica parfema u znaku strastvene crvene već na prvi pogled, a ženstvene mirisne note već na prvi njuh.

Giorgio Armani zamislio je Sì Passione kao ženstveni miris po mjeri žene koja je strastvena i nesputana, i kao neodoljivu kombinaciju ženske gracioznosti, snage i slobodnog duha.

ezgif.com-video-to-gif

Neodoljive mirisne note

Parfem se otvara pikantnim notama ružičastog papra, poput naleta adrenalina, a kada privuče pozornost, u gornjim notama ga prate sočna kruška i crni ribizl koji mirisu daju smjelost. Cvjetno srce parfema strastveno kuca uz note ruže i ženstvenost jasmina, dajući mu moć i ilustrirajući samo naoko krhku ženu koja otkriva nevjerojatnu snagu kada je vođena strašću. Bazu parfema čine topla i senzualna vanilija te cedar.

ezgif.com-video-to-gif (1)

Podjednako uzbudljiva kao i miris, koji već na prvi njuh budi sva osjetila, je sama bočica parfema. Intenzivna crvena koju ćemo sada pamtiti kao boju Sì Passione mirisa, signalizira ljubav i strast, dok istovremeno simbolizira klasični i bezvremenski crveni ruž za usne bez kojeg ne možemo.

Slavna glumica za Sì Passione

Kao zaštitno lice kampanje za Sì Passione miris pojavljuje se žena koja nam je već godinama uzor – Cate Blanchett.

Armani Beauty Si Passione2

Prelijepa holivudska glumica samo površinski može djelovati kao hladna ljepotica, no njena unutarnja ljepota pokazuje strast prema svemu što radi i, k tome, koliko je dobra i snažna u tome. Sì Passione parfem bliži joj je no ikad – intenzivan i beskompromisan miris za sampouzdanu ženu koja se usudi reći da!

 

Foto: Armani Beauty


Učitati još
Zatvori