Anita Dujić ima divnu novu frizuru

Anita Dujić ima divnu novu frizuru

@anita_dujic

Promjena frizure je uvijek dobra ideja, a posljednja u nizu koja je potvrdila to zlatno beauty pravilo je Anita Dujić. Dizajnerica nakita @juno_studio uvijek se nalazi na listama najbolje odjevnih Hrvatica, no jednaku pažnju zaslužuju i njezini uvijek odlični beauty lookovi u kojima je naglasak često upravo na frizuri. U laganim valovima, savršeno ravni ili skupljeni u pletenice, dugi uvojci frizura je s kojom smo navikli viđati Anitu. Jučer, Anita se odlučila za efektnu promjenu looka i dugu kosu zamijenila jednom od najpopularnijih frizura posljednjih godina.

ANITA DUJIĆ IMA NOVU FRIZURU KOJU ŽELIMO KOPIRATI

Osvježenje da svoju dugu kosu, Anita Dujić pronašla je u jednostavnom i šarmantnom lobu. Kao jedna od najsvestranijih frizura, lob odlično pristaje baš svima – bez obzira na oblik lica, teksturu i boju kosu. Osim efektnog izgleda koji ju je istaknuo kao jedan od najpopularnijih beauty trendova desetljeća, lob frizuru istovremeno krasi jednostavnost kada su održavanje i njega kose u pitanju te dužina koju još uvijek možete skupiti u rep i punđu što joj daje praktičan element, ali i ostavlja dovoljno prostora igru s poludugim uvojcima i kreiranje odličnih frizura.

Uz savršeni rez, Anitina poluduga frizura ističe se i divnom nijansom smeđe boje s toplim podtonom koja joj daje još efektniji i raskošniji izgled.

@theivica

Iza Anitinog divnog loba nalazi se poznati hrvatski frizer Ivica Palinić, dio frizerskog dvojca čiji je frizerski salon Kosa by A i I jedna od omiljenih beauty destinacija u Zagrebu kada su njega, šišanje i stiliziranje kose u pitanju.

Savršena za ljetne, ali i jesenske dane, Anitina nova frizura je ona inspiracija koju smo tražili za savršenu brzu i efektnu promjenu looka.

@anita_dujić
Učitati još
Zatvori