Ako kosu sušite prirodno, ovi beauty proizvodi stvaraju savršenu frizuru

Ako kosu sušite prirodno, ovi beauty
proizvodi stvaraju savršenu frizuru

Objavu dijeli TAYLR ANNE (@taylranne)

Svježe oprana i stilizirana kosa jedan je od onih poznatih i mnogima omiljenih beauty trikova koji donosi sređeniji izgled baš svakoj kombinaciji. Iako nerijetko mislimo da nas od savršene frizure dijeli odlazak frizeru i prepuštanje stilizacije kose u ruke stručnjaka, jednako efektan look lako ćete postići i sami, u nekoliko minuta i uz nekoliko odličnih proizvoda za njegu kose. U svakodnevnoj stilizaciji kose, mnogi među nama posegnut će za sušilom za kosu ili nekim drugim sličnim vrućim alatom za stilizaciju kose koji, iako mogu kreirati one savršene uvojke u ravnoj kosi ili kovrčavu kosu transformirati u savršeno ravnu i zaglađenu, istovremeno nepobitno štete našoj kosi. Na policama svake drogerije i svakog beauty shopa danas ćete pronaći odlične beauty proizvodi koji će zaštiti vašu kosu tijekom korištenja sušila za kosu i vrućih alata za stilizaciju.

Ipak, sve njih, a osobito sušilo za kosu koje mnogi koriste svaki dan, najbolje je preskočiti u svakodnevnoj rutini. Kako izvući najbolje iz kose bez da svaki uvojak izvućete na četku uz pomoć sušila za kosu? Beauty brendovi kreirali su odlične proizvode koji ističu prirodnu ljepotu vaše kose i stvaraju savršenu prirodnu frizuru. U čemu je njihova tajna? Sve što trebate je pustiti kosu da se osuši prirodno, na zraku.

BEAUTY PROIZVODI ZBOG KOJIH ĆETE ZAVOLJETI PRIRODNO SUŠENJE KOSE

Bez sušila za kosu i drugih pomagala, poznati beauty brendovi posvećeni kreiranju proizvoda za savršenu njegu svakog tipa i svake boje kose sada su kreirali proizvode koji će se pobrinuti da vaša kosa izgleda odlično čak i kada ju pustite da se osuši sama. Beauty proizvodi za prirodno sušenje kose, bez pomoći vrućeg zraka iz sušila za kosu donose savršenu njegu za kosu koja izvlači ono najbolje iz nje, istovremeno čuvajući kvalitetu i zdravlje svake vlasi. I

dok će raskošne kreme za sušenje kose bez sušila za kosu nahraniti suhu kosu i ispucale vrhove, prozračan mousse bit će odličan izbor za sve one čija je kosa tanka i ravna jer neće stvoriti težinu na kosi i beživotan izgled. Beauty brendovi pronašli su savršeno rješenje i za one koje krase guste kovrče u kremi koja ih potiče da se tijekom prirodnog sušenja same definiraju u predivne kovrčave uvojke. Čak i kad poželite osušiti kosu na zraku, ali nemate puno vremena, jednostavan sprej bit će dovoljan da kosu osušiti za gotovo upola manje vremena.

U nastavku donosimo sve proizvode za zdravu i njegovanu kose zbog kojih ćete zavoljeti sušenje kose na zraku jer osim njege, oni istovremeno izvlače najbolje iz vaše kose i stvaraju vrlo prirodan i efektan look.

Aussie 3 Minute Miracle Moisture Deep Conditioner

Pureology Hydrate Air Dry Cream

Ouai Air Dry Foam

IGK No More Blow High Speed Air Dry Spray

Bumble and bumble. Don’t blow it (H)air Styler

Matrix Air Dry Twisted Boho Curl Defining Air Dry Cream

Učitati još
Zatvori