London je upravo dobio nešto nalik beauty trgovini budućnosti

London je upravo dobio nešto nalik
beauty trgovini budućnosti

@afterbeautyofficial

Za sve beauty ljubiteljice imamo odličnu vijest! Naime, u Londonu je otvorena jedna sasvim drugačija beauty trgovina, After Beauty. Riječ je o trgovini koja je zamišljena kao mjesto gdje se sa šminkom može “eksperimentirati”, odnosno svaki od proizvoda možete isprobati, prije nego ga kupite. Novi koncept beauty trgovine smješten je u jednom od najluksuznijih i najprestižnijih kvartova, Piccadillyju, a After Beauty ponajviše je namijenjen milenijalcima. Njih će osvojiti i sam interijer trgovine: prostire se na tri kata, a svaki kat krase tzv. hollywoodska ogledala.

@afterbeautyofficial

Svaki kat “pokriva” jedno beauty područje, njegu kože, make up i kosu, a kupci mogu isprobati gotovo sve prije nego kupe pojedini proizvod. Primjerice, u trgovini se nalaze umivaonici gdje kupci mogu eksperimentirati s maskama i serumima koje potpisuju brendovi poput Dermalogice, Murada i Skinceuticalsa, kao i otkriti neke sasvim nove, primjerice s potpisom korejskih brendova.

Instagramičan prostor i brza usluga

U trgovini se nalazi i salon gdje stručnjaci koriste proizvode koji se kasnije mogu kupiti te koristiti u kućnoj radinosti, a pojedini brendovi, kao što je Skin Inc, čak će i kreirati serum precizno prilagođen pojedinom tenu, pa ga osoba može dodati u vlastitu beauty rutinu. Osim kozmetičkih tretmana, svaka se posjetiteljica može prepustiti rukama profesionalnih vizažista i iz salona izaći sa savršenim make up lookom, a moguće je isprobati i samo pojedinačni proizvod određenog brenda. Na zadnjem su katu smješteni frizerski salon i nail-bar koji izgleda jako “instagramično” – velvet stolci obojani su u millennial ružičastu, a tu su i mramorne površine te jastuci u duginim bojama. Govoreći o cijenama manikure, ona se određuje ovisno o tome koliko je tretman trajao. Primjerice, brzinska manikura od 15 minuta košta 15 funti, dok ona luksuzna u trajanju od 45 minuta stoji 45 funti.

@afterbeautyofficial

Za kraj, tu je i ljubazno osoblje koje je u svakom trenutku spremno udijeliti svoj savjet, ponajprije o kombiniranju proizvoda različitih brendova jer se vode filozofijom prema kojoj se niti jedna kozmetička torbica ne sastoji od proizvoda isključivo jednog brenda. Iako se za sad nalaze samo u Londonu, iz After Beautyja najavili su širenje, pa se možemo nadati kako će jedna od lokacija biti i neka nama bliža, barem u susjedstvu!

@afterbeautyofficial

Foto: Instagram (@afterbeautyofficial)

Učitati još
Zatvori