Tehnika šišanja koja odgovora svakom tipu i dužini kose

Iza svake odlične frizure nalazi se onaj savršeni rez. Ispod raskošne boje i inovativnih trikova u stilizaciji koji svakako doprinose izgledu svake frizure, nalazi se onih nekoliko bitnih rezova škarama koji su njezin početak. Kad govorimo o kosi, prozračna i voluminozna frizura jednostavna za održavanje rezultat je kojem se nadamo nakon svakog odlaska frizeru. I dok su neke frizure odličan izbor za one čija je kosa tanka i beživota, druge laskaju gustoj i kovrčavoj kosi. Dosad, kako bi unijeli volumen u kosu, frizeri su najčešće unosili razigrane slojeve u našu kosu.

Klasičan slojeviti rez rješenje je koje donosi priželjkivani rezultat na tankoj kosi, dok je na ravnoj ili valovitoj gustoj kosi kreirao nimalo laskavu siluetu. Nova tehnika šišanja donosi savršeni odgovor za baš svaki tip kose i svaku dužinu. Jednostavan i efektan A line rez jedna je od sve traženijih i popularnijih tehnika šišanja koja izvlači najbolje iz svake kose.

TEHNIKA ŠIŠANJA KOJA LASKA SVAKOJ KOSI

A line tehnika šišanja kose stvara istovremeno jednostavan i efektan rez. Igra duže kose sprijeda i kraće straga može biti dramatična ili suptilna. Bilo da se odlučite za blagi pak ili efektan rez koji kosu sprijeda ostavlja dužom nekoliko centimetara, A line tehnika šišanja u oba će slučaja unijeti razigranost i dinamičnost u vašu kosu i stvoriti voluminozniji izgled. Iako se najčešće koristi za stvaranje efektne bob ili lob frizure, ove tehnika laskati će baš svakoj dužini kose, kao i najrazličitijim teksturama.

Od suptilnog i jedva primjetnog A line reza na dugoj kosi do dramatičnog boba, u nastavku donosimo nekoliko odličnih primjera koji potvrđuju svestranost i efektan izgled A line tehnike šišanja.

Foto: Instagram

0