Jeste li već isprobale ove kultne parfeme najdugotrajnijih mirisnih nota?

Jeste li već isprobale ove kultne parfeme
najdugotrajnijih mirisnih nota?

Otkrijte ili ponovno otkrijte À la rose i l’Homme À la rose! To su dvije parfemske vode nastale iz iste inspiracije i težnje – pružiti muškarcima i ženama moć da nose suvremenu ružu. Mirisi unutar ovog dua međusobno se nadopunjuju svojom prirodnom svježinom, odvažnom kompozicijom i neskrivenom senzualnošću.

Miris koji razbija klišeje koji okružuju ružu – cvijet koji se ponekad smatra staromodnim!

À la rose, lansiran 2014. godine, danas je jedan od legendarnih mirisa Maisona, slavi žene s nepokolebljivim žarom. Ni jedna bočica ne sadrži manje od 400 ruža. U to se ubraja 250 ruža Centifolia iz Grassea s cvjetnim notama nalik medu te 150 damašćanskih ruža iz Bugarske, koje daju note svježe kruške i naglasak na ličiju. Kako bi se oslobodio mnogih klišeja koji okružuju ružu, cvijet koji se ponekad smatra staromodnim, Francis Kurkdjian stvorio je akord cvijeta ljubičice i magnolije. Oni prožimaju srednje note punoćom i velikodušnošću.

U baznim notama, drvenasto-cedarsko-mošusni akord stapa se s ružama Centifolia kako bi proslavili suvremenu, senzualnu ženstvenost koja se ne klanja ničemu. Osim Eau de parfuma, Maison Francis Kurkdjian je kreirao i À la rose mirisnu maglicu i mirisno ulje za tijelo. Svi oni mogu se pohvaliti akordima slatkog graška, esencijom damašćanske ruže, akordima cvijeta ljubičice, Centifolia ruže i mošusa, stoga pripadaju cvjetno-mošusnoj olfaktornoj obitelji.

Francis Kurkdjian nudi svoju osobnu interpretaciju ruže i za muškarce

Razvijajući se s društvom u potrazi za modernošću i slobodom, Francis Kurkdjian nudi svoju osobnu interpretaciju ruže i za muškarce u odvažnoj parfemskoj vodi. L’Homme À la rose dokazuje da ruže mogu biti bez spola, u odi slobodi koja mijenja nove kodove muškosti. Iznimno svježe i zelene gornje note obuhvaćaju akord grejpa s esencijom damašćanske ruže iz Bugarske. Prati ih drvenasti i ružičasti akord koji unosi vertikalnost u kompoziciju. Konačno, drveno-jantarne donje note uveličavaju miris dajući mu nepogrešivo muški mirisni potpis.

Maison Francis Kurkdjian parfemske vode dostupne su u parfumeriji Martimex, na Trgu bana Josipa Jelačića 11. Za više informacija možete zapratiti i Instagram profil brenda.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori