5 omiljenih frizura: Paulien Riemis

5 omiljenih frizura: Paulien Riemis

Paulien Riemis je modna dizajnerica, blogerica i influencarica koja se nalazi na listi naših omiljenih kulerica sa street style scena. Njezin opušteni i eklektičan stil ocrtava se kako u svakoj odjevnoj kombinaciji, tako i u njezinim beauty favoritima. Uz minimalni make up look koji uvijek bira kako bi istaknula svoju prirodnu ljepotu, Paulien jednako jednostavan i ležeran pristup zadržava i kada je kosa u pitanju. Lob je donedavno bio njezina prepoznatljiva frizura koji bi ponekad začinila s šiškama, no prije nekoliko mjeseci Paulien se odlučila za efektnu promjenu i svoju kosu odrezala u kratki bob.

Dužina do brade istaknula se kao savršeni izbor za modnu influencericu jer osim što savršeno pristaje njezinim crtama lica, bob frizura odlično se slaže s njezinim stilom i karakterom. Jednostavnost ravnog reza do brade Paulien zadržava i kad je stilizacije kose u pitanju. Uz minimalno truda i vremena, ona je pronašla pet omiljenih frizura uz pomoć kojih svakodnevno transformira svoj kratki bob.

OMILJENE FRIZURE BLOGERICE PAULIEN RIEMIS

Kratki bob istaknuo se kao frizure sezone koja je svojim šarmantnim izgledom osvojila mnoge. I dok su njega i briga o kosi bob dužine vrlo jednostavni, svima onima koji su se ovog ljeta odlučili na taj trendi potez vrlo vjerojatno je brzo ponestalo ideja za stilizaciju kratkog bob. Iako se čini da kratka kosa ne nudi puno prostora za igru ili da su za stilizaciju kratke kose potrebni posebni frizerski trikovi, popularna belgijska blogerica pronašla je čak pet načina uz pomoć kojih u nekoliko minuta i bez puno vještine možete stilizirati svoj kratki bob.

Od nezaobilaznih beach valova koji će oživjeti vaš krati bob i promjene razdjeljka koja će izazvati veći efekt nego što ćete očekivati do jednostavnog spoja ravnog boba i statement naušnica, u nastavku donosimo omiljene frizure Paulien Riemis koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za svakodnevne frizure ako ste se i vi ove sezone odlučili za veliki rez i kratku bob frizuru.

STATEMENT NAUŠNICE KAO SAVRŠENI DETALJ

BEACH WAVES FRIZURA

RAZDJELJAK NA STRANU

MESSY BUN FRIZURA

ŠEŠIR ZA BAD HAIR DAYS

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori