Top 5 proizvoda za kosu kao s piste

Top 5 proizvoda za kosu kao s piste

Keune, Portanova Fashion Incubator

Portanova Fashion Incubator najstarije je i najutjecajnije regionalno natjecanje mladih neafirmiranih modnih dizajnera. Mlade, ali uigrane i strogo profesionalne ekipe za svoj modni izričaj zahtijevaju savršen make up i frizure.

Keune Adriatic, podružnica je nizozemske kompanije Keune Holding B.V, koja proizvodi vrhunske preparate za koloraciju, styling i njegu kose i koja već dugi niz godina podupire modna događanja te mlade i perspektivne modne kreatore. I ove je godine svoje nenadmašno frizersko umijeće pokazao Keune VIP frizerski studio Trend, vlasnice Martine Šumanovac, čija je osječka adresa nezaobilazno mjesto mnogih znalaca koji cijene savršenu frizuru i dobar haircut.

Keune kosa

„Dizajneri s Portanova Fashion Incubatora veliki su kreativci i apsolutno znaju što žele. Ove godine imali smo zaglađene i ravne frizure s nekoliko nemarnih pramenova u prvom planu, niske repove uredno svezane na potiljku i nama posebno dragu preobrazbu retro frizure u space look. Na svim revijama, pa tako i na Portanova Fashion Incubatoru, bitan je dobar i kvalitetan proizvod, koji je postojan, ali koji neće ulijepiti kosu, koja već na sljedećem izlasku zahtijeva novu preobrazbu“, izjavila je Martina Šumanovac.

Keune, Portanova Fashion Incubator 2

A savršenu frizuru kao s piste možete kreirati sa sljedećih 5 proizvoda:

SAVRŠEN LAK KOJI SE NE TALOŽI NA KOSI I NE OSTAVLJA TRAGOVE: Keune Design Society Hairspray Forte

Keune DL Society Hairspray Extra Forte

Society Hairspray Forte je lak za kosu jakog učvršćenja. Osim brzog sušenja, ovaj lak je otporan na vlagu, a kompozicija vrhunskih sastojaka osigurava dugotrajno i fleksibilno učvršćenje kose. Štiti kosu od vanjskih utjecaja i slobodnih radikala. Posebno je formuliran da se ne taloži na kosi i ne ostavlja tragove.

STOP FRIZZY EFEKTU S KREMOM ZA POLIRANJE KOSE:  Keune CARE KERATIN SMOOTH SILKENING POLISH

Keune Care Keratin Smooth Silkening Polish

Ova svilenkasta krema obogaćena Keratinom, uklanja frizzy efekt, osigurava čistu definiciju frizure te zaglađeni i sjajni završni rezultat.

VOLUMEN, VOLUMEN, VOLUMEN: Keune Blend Powder

Keune Blend Volume PowderPuder za kosu koji pojačava volumen te kreira savršenu teksturu osiguravajući prirodno kretanje kose. Kosu je nakon nanošenja lako oblikovati i preoblikovati. Čvrstoća je promjenjiva – što se više proizvoda nanese, to je učinak jači. Proizvod je odličan za big hair i traje tijekom cijelog dana.

0% MASNOĆE, 100% DEFINICIJE: Keune Blend Wax

Keune Blend Wax

Savršen vosak koji 0% masti kosu za definiciju kratke i poluduge kose. Multivitaminski kompleks energizira i hrani kosu. Proteini riže pružaju prirodnu zaštitu od štetnog UV zračenja. Vlakna jačaju strukturu kose te stvaraju volumen.

GEL JE OPET TREND: Keune Design Ultra Forte Gel

Keune Gel Ultra Forte

Gel s jakim učvršćenjem i sjajem idealan je za izradu wet looka i završnog stylinga. Kosi daje volumen i sjaj.

Keune tim na Portanova Fashion Incubatoru

Dizajner Dragoljub Kujundžić sa Brunom i Martinom iz Keune Vip salon Studio Trend

Foto: Aleksandar Selak

Učitati još
Zatvori