Tom Ford mirisi predstavljeni hrvatskoj publici

Tom Ford parfemi

U parfumeriji Douglas u Arena centru u četvrtak je predstavljena Tom Ford mirisna kolekcija koja je od proljeća ove godine dostupna i na hrvatskom tržištu.

Tom Ford parfemi

Poznati američki dizajner 2005. godine pokrenuo je vlastiti brend s kolekcijom naočala, a godinu dana kasnije lansirao i svoj prvi miris Black Orchid koji danas već ima kultni status.

Iva Balaban

Iva Balaban

Mirisi su oduvijek predstavljali strast za Forda, jer su više od modnog dodatka; moćan način kako predstaviti svoj vlastiti stil i identitet. Nevidljiv, a istovremeno nezaboravan, Fordov parfem može zavesti i fascinirati.

TOM FORD BEAUTY – sadrži 2 mirisne kolekcije:

  • Private Blend
  • Signature kolekcija

IMG_4443

Private Blend – luksuzna mirisna kolekcija predstavlja njegov osobni mirisni laboratorij u kojem kreira posebne i orginalne mirise koji ne podilaze širokoj publici, nego su kreirani za istinske kolekcionare. Svaka bočica predstavlja njegovo umjetničko djelo. Private Blend kolekcija dostupna je samo na odabranim prodajnim mjestima u svijetu, a na hrvatskom tržištu ekskluzivno u Douglas Areni u Zagrebu gdje ćete uz pomoć Tom Ford Beauty Specialista pronaći svoj miris.

Maja Božović, Ivo Parač i Vesna Blašković

Maja Božović, Ivo Parač i Vesna Blašković

Signature kolekcija inspirirana je glamuroznom prošlošću poznatih parfumera, namijenjena za žene i muškarce. Na hrvatskom tržištu dostupna je na sljedećim prodajnim mjestima: u Douglas parfumerijama Hoto i Arena centar u Zagrebu, Douglas parfumeriji Supernova u Zadru i Mall of Split, te u parfumeriji Anabella u Joker centru u Splitu.

IMG_4131

U ugodnom ambijentu Douglas parfumerije u Arena centru u četvrtak su brojni poznati imali prilike isprobati Tom Ford mirise, među ostalima Iva Balaban, Saša Lozar, Boris Banović i mnogi drugi.

Tom Ford Beauty dio je Estee Lauder grupacije koji na hrvatsko tržište dovodi tvrtka Orbico Beauty.

Boris Banović

Boris Banović

Saša i Marina Lozar

Saša i Marina Lozar

IMG_4632

IMG_4560

Foto: PR

0