Senzualan Tom Ford parfem za ljetne večeri

Parfemi Toma Forda već dulji niz godina uživaju veliku popularnost među beauty publikom. Ako ste neki od njih i samo isprobali, zasigurno znate otkud fascinacija mirisima poznatog dizajnera. Nedavno smo vam pisali o dvije mirisne obitelji Tom Ford Beautyja koje su ekskluzivno dostupne i u Hrvatskoj. U Douglas parfumerijama možete pronaći Signature i Private Blend kolekcije parfema.

Sada nam je predstavljena osunčana verzija Tom Ford Orcid kolekcije, i to u novom Tom Ford Orchid Soleil mirisu za žene. Orchid Soleil nastavlja opsesiju Toma Forda crnom orhidejom. Riječ je o senzualnom i blistavom mirisu koji pruža zavodljivu toplinu gole osunčane kože. Orijentalno cvjetna kategorija sadrži rozi papar, crnu orhideju, tuberozu, pačulij i vaniliju.

Gdje kupiti?

Tom Ford mirisi dostupni su na sljedećim prodajnim mjestima: Douglas Arena i Hoto u Zagrebu, Douglas Zadar Supernova, Douglas Mall i parfumeriji Anabella u Splitu. A Orchid Soleil u Eau de Parfum verziji pronaći možete u bočicama od 30, 50 i 100 mililitara.

 

tom ford

 

0