Senzualan Tom Ford parfem za ljetne večeri

Senzualan Tom Ford parfem za ljetne večeri

Parfemi Toma Forda već dulji niz godina uživaju veliku popularnost među beauty publikom. Ako ste neki od njih i samo isprobali, zasigurno znate otkud fascinacija mirisima poznatog dizajnera. Nedavno smo vam pisali o dvije mirisne obitelji Tom Ford Beautyja koje su ekskluzivno dostupne i u Hrvatskoj. U Douglas parfumerijama možete pronaći Signature i Private Blend kolekcije parfema.

Sada nam je predstavljena osunčana verzija Tom Ford Orcid kolekcije, i to u novom Tom Ford Orchid Soleil mirisu za žene. Orchid Soleil nastavlja opsesiju Toma Forda crnom orhidejom. Riječ je o senzualnom i blistavom mirisu koji pruža zavodljivu toplinu gole osunčane kože. Orijentalno cvjetna kategorija sadrži rozi papar, crnu orhideju, tuberozu, pačulij i vaniliju.

Gdje kupiti?

Tom Ford mirisi dostupni su na sljedećim prodajnim mjestima: Douglas Arena i Hoto u Zagrebu, Douglas Zadar Supernova, Douglas Mall i parfumeriji Anabella u Splitu. A Orchid Soleil u Eau de Parfum verziji pronaći možete u bočicama od 30, 50 i 100 mililitara.

 

tom ford

 

Učitati još
Zatvori