Tekući puder koji jedva čekamo isprobati

Tekući puder koji jedva čekamo isprobati

Sjećate li se cijenom pristupačnih tekućih pudera s listom čekanja od 25.000 ljudi? Njihov brend, svima obožavani The Ordinary, odlučio se na lansiranje nove, treće po redu podloge u svojoj ponudi. Ona stiže u prosincu i nastojat će biti još bolja od prva dva pudera: Serum Foundationa i Coverage Foundationa. Serum Foundation, tekući je puder koji je postao poznat kao lagana podloga srednje prekrivne moći koja dolazi sa zaštitnim faktorom SPF 15, a Coverage Foundation kao kremasta podloga bogata pigmentom koja osigurava solidno prekrivanje i prirodan izgled kože. Cijena prvog pudera iznosila je samo 6.7oeur, a drugog 6.90eur, pa se i od trećeg očekuje da bude jednako pristupačan. No, što do sada znamo o njemu?

Novi The Ordinary tekući puder

The Ordinary ga naziva ‘Watercolours’, a zasad se pouzdano zna da će biti vrlo lagan i ‘tanak’, čak i manje gustoće od same vode po kojoj nosi ime. Neće sadržavati ulja ni silikone i imat će podjednako impresivan raspon nijansi kao i prethodna dva tekuća pudera. Prikrivajući nesavršenosti, istovremeno će na koži ostavljati nevjerojatno lagan, prozračan i prirodan dojam. Kao što smo rekli, u prodaju stiže ovog prosinca.

Najava novog proizvoda došla je od samog beauty brenda, koji je objavio video na Instagramu, intrigirajući mase tekućim puderima koji se slijevaju poput vode. Zanima li vas više, svakako preporučamo pratiti The Ordinary web stranicu, na kojoj je već najavljen novi puder – u matte i dewy varijanti.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori