Omiljeni The Ordinary ima dva nova proizvoda

Omiljeni The Ordinary ima dva
nova proizvoda

Svako novo lansiranje kozmetičkog brenda The Ordinary, koji je u jedno spojio kvalitetne i učinkovite sastojke s pristupačnim cijenama, izazove mnogo pozornosti. Pa ništa drugačije reakcije nisu bile ni kada je Deciem, krovna tvrtka pod kojom je The Ordinary, prije tri dana objavio novitete u ponudi.

The Ordinary noviteti

O The Ordinaryju već smo vam mnogo pisali, a naročito o puderima koje je predstavio, kao i o činjenici da se sada može kupovati i u Hrvatskoj. Novost su dva proizvoda s vitaminom C: Vitamin C 30% Suspension in Silicone i 100% L-Ascorbic Acid Powder. Kako je brend objasnio na Instagramu, vitamin C jednostavan je sastojak s kojim je u stvarnosti komplicirano raditi. I niti jedna vitamin C formula ne odgovara baš svima. Poznat je po tome da daje odlične rezultate i čini kožu svjetlijom i sjajnijom. No, proizvodi koji sadrže L-askorbinsku kiselinu također mogu biti agresivni i teški prema osjetljivoj koži. The Ordinary se zato odlučio posvetiti vitaminu C još više, kako bi svojim kupcima omogućio vitamin C proizvode za sve, ali i one rubne tipove kože.

The Ordinary serum@deciem

Vitamin C 30% Suspension in Silicone, napravljen je sa svilenkastim silikonima, i savršen je za ‘početnice’. Točnije, žene koje se još uvijek nisu upoznale s vitaminom C u njezi kože. A za one naprednije, tu je 100% L-Ascorbic Acid Powder. Čisti i napredni puder koji se može umiješati u postojeće proizvode za njegu kako bi koža bila još vedrija. Oba proizvoda u prodaju dolaze u srpnju, a cijena će im biti 5,80, odnosno 6,40 eura.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori