Tekući puder s listom čekanja od 25 tisuća ljudi

Tekući puder s listom čekanja
od 25 tisuća ljudi

The Ordinary

Već dugo jedan tekući puder nije izazvao toliki ‘hype’ na beauty sceni kao što je to pošlo za rukom onom brenda The Ordinary. I što je najbolje, tek je došao u prodaju. Dio fame koja je nastala oko njega i prije nego je lansiran zahvaljuje činjenici da dolazi upravo s ‘The Ordinary’ potpisom, ovog kozmetičkog brenda o kojem smo vam pisali prošle jeseni, a koji je izazvao pravu malu revoluciju u svijetu ljepote, s idejom da najkvalitetniji kozmetički proizvodi ne moraju biti skupi.

The Ordinary kupcima nudi cijenom pristupačne proizvode s visoko kvalitetnim sastojcima, koji su dokazano djelotvorni protiv bora i pigmentacija te za pomlađivanje kože. Kombinirajući svaki od njih u neki oblik personalizirane njege, mnoge žene stvorile su učinkovitu beauty rutinu koju bi dodatno upotpuniti mogla upravo The Ordinary Color kolekcija pudera. Interes je navodno toliki, da je bila formirana i lista čekanja, s čak 25.000 imena koja su čekala da puderi dođu u prodaju sredinom travnja.

Foundation

Prvi puder – Serum Foundation, lagana je podloga srednje prekrivne moći koja dolazi sa zaštitnim faktorom SPF 15, a drugi puder je Coverage Foundation – kremasta podloga bogata pigmentom koja osigurava solidno prekrivanje i prirodan izgled kože. Cijena prvog iznosi samo 6.7oeur, a cijena drugog 6.90eur, što je izuzetno pristupačna cijena za make up koji se pokazao zbilja odličnim. Želite li iskušati pudere, predbilježite se na The Ordinary stranici, a oni će vas mailom obavijestiti kada će proizvodi postati dostupni za on line kupnju, u slučaju da u datom trenutku nisu raspoloživi.

Učitati još
Zatvori