Spremite omiljene Simpsone u kozmetičku torbicu

Spremite omiljene Simpsone u
kozmetičku torbicu

the simpsons slider

Malo koji crtić uljepšavao je (i još uvijek uljepšava) našu svakodnevicu kao što to polazi za rukom legendarnim Simpsonima, a upravo je animirani film The Simpsons postao inspiracija za još jednu kozmetičku liniju. Popularnim crtanim junacima, točnije mamom Marge, najprije se poigrao M.A.C Cosmetics lansirajući svoju make up kolekciju posvećenu Simpsonima na jesen 2014., a sada je likove cijele obitelji na pakiranja svoje ljetne kozmetike stavio poznati korejski beauty brend The Face Shop.

Ova kolekcija korejske kozmetike za ljeto 2017. nije samo nostalgična, već je i prava ljetna, a zaključiti se to može iz popisa proizvoda koje uključuje. Tu su prvenstveno eco kreme i stickovi za sunčanje za djecu i odrasle, zatim dezodoransi u spreju i sticku i suhi šamponi za kosu, a nezaobilazne su, čini se, i kreme za ruke i ‘sheet’ maske koje dolaze u obliku lica Homera, Marge i Lise.

– ※더페이스샵X심슨 콜라보 집중탐구※ 스프링필드의 트렌드리더! #마지 만의 뷰티 비결!

Objavu dijeli THEFACESHOP 공식 인스타그램 (@thefaceshop.official)

Kolekcija je ovih dana puštena u prodaju na korejske online shopove i s nestrpljenjem se iščekuje da stigne i na zapad. Ne možete li čekati, savjetujemo da već sada zavirite na eBay i spremite neki od ovih neodoljivih proizvoda u svoju kozmetičku torbicu.

– ※더페이스샵X심슨 콜라보 집중탐구※ 도넛도 물리친 #호머 의 더페 사랑?

Objavu dijeli THEFACESHOP 공식 인스타그램 (@thefaceshop.official)

Učitati još
Zatvori