The Body Shop dolazi u Ljubljanu?

The Body Shop dolazi u Ljubljanu?

Još jedan beauty brend čiji bismo dolazak voljeli doživjeti u Hrvatskoj, odaziva se na ime The Body Shop. Iako još uvijek kod nas nema niti jednu trgovinu, nekako vjerujemo da ste njegove proizvode već imali priliku isprobati, kupujući ih na putovanjima u inozemstvo. Ovaj kozmetički brend prvenstveno je poznat po divnim gelovima za tuširanje, losionima i maslacima za tijelo, koji nose najljepše mirisne note, a tu su zatim i razni proizvodi za njegu lica, pa čak i make up. Možda najbolja novost ona je da popularni beauty brend stiže u naše susjedstvo, i to u Sloveniju.

Ljubljana dobiva The Body Shop

Već smo vam pisali da se u Sloveniji uskoro otvara prva Primark trgovina, a The Body Shop će biti drugi veliki svjetski brend koji stiže u našu blizinu. Kako pišu slovenski mediji, brend ovdje prvo planira otvoriti online trgovinu, a zatim će uslijediti i otvorenje prve fizičke trgovine, koja će smještena biti u Ljubljani.

Posljednje aktivnosti brenda uključuju kampanju protiv testiranja kozmetičkih proizvoda na životinjama koju je proveo, a upravo je cruelty-free politika dodatan razlog zbog kojeg je brend toliko voljen u svijetu.

Još jedna zanimljivost dogodila se ove jeseni. L’Oreal, dosadašnji vlasnik brenda, u rujnu je prodao The Body Shop Naturi, brazilskom lideru u kozmetičkoj industriji. Sada je on pod istim krovom s cool australskim brendom Aesopom, a krovna Natura na izuzetno dobrom glasu kao tvrtka koja je svojim primjerom pokazala kako se može napraviti značajan profit u proizvodnji kozmetike koja istovremeno maksimalno poštuje prirodu.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori