Znate li za mnogima omiljeni tonik za lice?

Ako je Bioderma Sensibio H2O ‘sveti gral’ među micelarnim otopinama, a krema Embryolisse Lait-Crème Concentrate među hidratantnim kremama, u svijetu tonika za lice to bi morao biti onaj brenda Thayers. Pratite li inozemne blogove i YouTube kanale, postoji velika mogućnost da ste za njega već čuli, jer na tu temu većina niže same hvalospjeve. Dvije bitne karakteristike ovog tonika su da ne sadrži alkohol i navodno je vrlo efikasan u borbi s aknama.

Thayers tonik za lice

Prije više od 120 godina, osmislila ga je Rose Thayer, nećakinja Henryja Thayera, vlasnika laboratorija Thayers Natural Remedies u Massachusettsu koji je pokrenut 1847. godine. Tonik je bio potpuno prirodan i osiguravao joj super meku kožu, a budući da ga je sama koristila, s godinama su mnogi počeli komentirati kako izgleda bitno mlađe. Moglo bi se reći da je to jedna od legendi koje se vežu uz brend i koja je pridonijela popularnosti ovog proizvoda, podjednako omiljenog i danas.

Thayers Alcohol-Free Rose Petal Witch Hazel Toner reklamira se kao razlog zbog kojeg će vaša koža doslovno procvjetati i zablistati. On sadrži certificirani organski sastojak, koji je svojstven upravo za Thayers, a riječ je o vještičjem lješnjaku, uzgojenom na farmi obitelji Thayers u Connecticut. Njegova je svrha suziti pore i zagladiti kožu, no bez isušivanja. Ekstrakt nije destiliran, zbog čega vještičji lješnjak korišten u toniku zadržava sve korisne prirodne tanine. Osim njega, ova jedinstvena mješavina tonika također sadrži umirujuću ružinu vodu, koja služi kako bi omekšala kožu i dala joj prirodan zdravi sjaj.

Tonik umiruje kožu, a pomaže i s aknama, čemu svjedoče brojne recenzije i transformacije kože u nekoliko tjedana. Akne postaju manje, ali i njihovi postojeći ožiljci lakše blijede. A kako bi rezultati bili još bolji i uspješniji, mnoge žene počele su koristiti prste za nanošenje tonika umjesto klasične vatice, kako njome ne bi iritirale kožu i njenu zaštitnu barijeru.

Možda najbolja stvar? Ovaj tonik za lice ima pristupačnu cijenu od 50-ak kuna za količinu od 355ml. Također, lako je dostupan i nama – pronašli smo ga u prodaji na web shopovima iHerb, Piping Rock i na Amazonu.

0