Kupke inspirirane slavnim književnim djelima

Kupke inspirirane slavnim
književnim djelima

TeaSoapBooks

TeaSoapBooks, mali je online dućan iz Wisconsina, kojeg ćete pronaći na Etsyju, a pažnju javnosti nedavno je privukao proizvodima koji se nalaze u njegovoj ponudi. Moglo bi se reći da su oni namijenjeni svim knjigoljupcima ili bolje rečeno obožavateljima popularnih klasičnih književnih djela, koji će od sada svoje najdraže knjige na neki način moći držati i u prostorijama svojih kupaonica, budući da se ovdje radi primarno o proizvodima za njegu, odnosno čišćenje kože.

U ponudi malog shopa tako ćete pronaći kupke za tijelo u nekoliko veličina, sapune u obliku knjiga, sol za kupanje i druge sitnice, a svima im je zajedničko da su inspirirani svijetom knjiga, ali i čajeva. Svaki sapun ručno je oblikovan i izrađen od veganskih sastojaka u kombinacijama s nekim od najmirisnijih mješavina čajeva. Kupke se, s druge strane, kriju u bočicama i samo im ime govori otkud inspiracija.

TeaSoapBooks2

Pride and Prejudice, Jane Eyre, Dorian Gray, Frankenstein i Alice in Wonderland, samo su neka od djela koja su poslužila kao nadahnuće, a posebna kolekcija posvećena je i neizbježnom Harryju Potteru, iz čijeg je magičnog svijeta zapravo bilo sasvim logično posuditi nazive poput Elixir of Life, Butterbeer, Amortentia, Polyjuice Potion i Pumpkin Juice. Sve ih pronađite ovdje.

TeaSoapBooks10

TeaSoapBooks9

TeaSoapBooks8

TeaSoapBooks7

TeaSoapBooks4

TeaSoapBooks

TeaSoapBooks6

TeaSoapBooks5

TeaSoapBooks2

Učitati još
Zatvori