Ruž za usne s listom čekanja od 2,600 ljudi

Tatcha ruž za usne

O beauty brendu Tatcha prije nekoliko se mjeseci intenzivno počelo pričati, i to zbog njegove revolucionarne gel kreme za lice koja je u prvom mahu u minutama letjela s polica Sephore i bila ekspresno rasprodana u web shopu. Ovaj najnoviji trend u njezi lica, Tatcha je definirala s vrhunski hidratantnom kremom, dovoljno laganom i neopterećujućom čak i za mješovitu, masnu i problematičnu kožu. A nakon gel kreme, novi Tatcha proizvod lansirao je brend na stranice medija – ovog puta ruž za usne.

Poželjni Tatcha ruž za usne

I to ne bilo kakav, jer ovaj ruž za usne limitiranog karaktera ima listu čekanja od (zasad) 2,600 ljudi. Tatcha ga zapravo ponovno lansira, a Plum Blossom Lipstick donosi tri stvari: savršenu nijansu, visoko kvalitetnu formulu i elegantno, bezvremensko pakiranje.

Tatcha2

No, možda najveća prednost je sama nijansa, idealna breskvasta boja koja pristaje baš svim tonovima kože i nosiva je doslovno od jutra do večeri. Razlog zašto ga brojne žene žele, vjerojatno leži u činjenici da se ovaj ruž može nositi sa sobom u torbici uvijek i svugdje. Finiš ruža je kremasti, a formula bogato hidratizira usne i sastavljena je bez iritirajućih sastojaka, zbog čega se koristiti može i na osjetljivoj koži usana. Više o ružu za kojim je nastala tolika pomama, saznajte ovdje.

 

Foto: Tatcha

0