Savršeni crveni ruž i super hidratantni balzam u jednom

Savršeni crveni ruž i super
hidratantni balzam u jednom

Crveni ruž za usne je beauty klasik koji se uvijek nalazi u našoj make up kolekciji. Za dane kada želimo začiniti svoj look onim posebnim dodatkom ili posebne prilike kada želimo naglasiti eleganciju večeri, crveni ruž je uvijek beauty proizvod za kojim ćemo bez razmišljanja posegnuti. Od jarkih nijansi s narančastim podtonom do zagasitih tonova boje crnog vina, crveni ruž donosi raskošnu paletu neodoljivih

Nakon što smo pronašli svoju savršenu nijansu ili posegnuli za onom klasičnom koja pristaje baš svima, sljedeći korak potrage za savršenim crvenim ružom donosi odabir savršene formule. Nakon godina vladavine kremastih ruževa, posljednjih nekoliko sezona naglasak je stavilo na tekuće ruževe s mat efektom. Iako je donosio efektan izgled i nevjerojatnu izdržljivost, crveni tekući ruž s mat efektom nerijetko je isušivao usne.

Nalazimo se u blagdanskoj sezoni kada je crveni ruž popularniji izbor no u bilo koje drugo doba godine, a boravak na hladnoći i suhom grijanom zraku dodatno isušuje naše usne. Kako bi svaki svečani blagdanski outfit začinili crvenim ružem, ali i izbjegli isušivanje naših usana, luksuzni beauty brend Tatcha stvorio je savršeni ruž za usne koji donosi onu efektnu boju i njeguje poput balzama.

SAVRŠENI CRVENI RUŽ ZA USNE KOJI ODUVIJEK TRAŽIMO

Objavu dijeli TATCHA Beauty (@tatcha)

Tatcha Tinted Lip Oil u nijansi Kyoto Red je onaj savršeni crveni ruž koji oduvijek tražimo. Osim klasične crvene nijanse inspirirane tradicionalnim crvenim ružem gejša koja će pristajati baš svima, limitirani ruž brenda Tatcha donosi formulu na bazi ulja koja će donosi dubinsku njegu vašim usnama. Tatcha prozračno ulje za usne u crvenoj boji donosi instantno osvježenje i njegu vašim usnama, uz nježni premaz crvene boje. Za suptilniji look nosite ga samog, a za onaj efektan look crvenog ruža ovaj odličan proizvod spojite s omiljenim crvenim ružom iz svoje make up kolekcija. I dok će vaš omiljeni crveni ruž donijeti onu upečatljivu i intenzivnu crvenu boju, Tatcha ulje za usne dodat će mu onu prijeko potrebnu dozu njege.

Limitirano izdanje ovog odličnog Tatcha proizvoda za usne možete pronaći ovdje.

Tatch Tinted Lip Oli Kyoto Red

Tatcha Tinted Lip Oli Kyoto Red

Foto: Instagram, Tatcha

Učitati još
Zatvori