Sve što vam treba za WOW kosu

Sve što vam treba za WOW kosu

alternahaircare

Alterna Haircare linija za kosu

Dolaskom sunca i ljetnih vrućina, kosa, kao jedan od najljepših ukrasa i znakova ženstvenosti, zahtijeva dodatnu pažnju i njegu, zbog čega ju je potrebno na vrijeme prilagoditi novonastalim uvjetima. Naime, da bismo ju zaštitili od štetnog utjecaja sunca i soli te joj omogućili da ostane zdrava, sjajna i bez ispucanih vrhova, bitno je  pravilno ju tretirati prije, ali i tijekom ljetovanja.

Treba imati na umu kako tijekom ljetnih mjeseci vrućina iz kose izvlači dragocjenu vlagu, vjetar je dodatno isušuje, morska je sol čini lomljivom, a postoji i opasnost od promjene njezine boje uslijed djelovanja jakih sunčevih zraka. Zbog toga se, nakon godišnjih odmora i vrućih ljetnih dana, najčešće borimo s beživotnom, suhom i ispucanom kosom koju kasnije spašavamo mjesecima.

group-2017-summer

Kako bismo kosu pravovremeno zaštitili i spriječili brojne negativne utjecaje sunca i morske soli, ne smijemo zaboraviti podariti joj odgovarajuću njegu upravo u najtoplijim danima. Srećom, linija Alterninih proizvoda Bamboo beach, namijenjenih zaštiti kose od sunca, sadrži sve potrebne sastojke da bi kosa bila ljepša, zdravija i mekša na dodir. Prije odlaska na plažu na kosu možete nanijeti  Sunshine Spray, koji djeluje kao nevidljiva maglica, a štiti je od klora i soli te sprječava nastanak oštećenja od UV zračenja.

alternahaircare2

Alterna Ocean Waves lagani sprej za ljetne kovrče

Potom možete upotrijebiti Ocean Waves, lagani sprej kojim ćete se osjećati poput prave morske vile. Ovaj će proizvod u samo nekoliko trenutaka vašu kosu oblikovati u lake, senzualne i zaigrane kovrče, čime se postiže opušteni efekt kakav ima djelovanje morske soli na vašu kosu. Da biste vaše kovrče dodatno definirali, preporučamo Breeze Dry Balm, balzam koji definira prirodnu teksturu kose te osigurava svilenkast i sjajan izgled. Za sve one koje svojoj kosi žele podariti dubinsku njegu, tu je i 1 Minute Recovery Masque, intenzivna maska za kosu s organskim ekstraktom bambusa koji joj pruža dodatnu vlagu i dodatno umanjuje štetu nastalu izlaganjem sunčevim zrakama.

Alterna Breeze Dry Balm

Alterna Breeze Dry Balm

U prilog djelotvornosti ovih proizvoda govori i to kako je Alterna pionir na području luksuzne njege kose te kako razvojem inovativnih formula postavlja nove granice i standarde u njezi kose.

Nikada ne zaboravite da ljeti kosa zahtjeva dodatnu njegu, a ovi WOW proizvodi pomoći će vam da se opustite i bezbrižno uživate u ljetnim radostima. Stoga, požurite i pronađite ih u online trgovini WOW Junkie. WOW efekt ovo ljeto neće izostati!

 

Foto: Alterna Haircare

Učitati još
Zatvori