Što donose Dani ljepote i fitnessa?

Što donose Dani ljepote i fitnessa?

Njega usana

Najljepši sajam Zagrebačkog velesajma, DANI LJEPOTE I FITNESSA, 19. međunarodni sajam kozmetike, pribora za salone i fitness centre, održava se od 10. do 12. ožujka 2017.

Dani ljepote&fitnessa su vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju.

Sajam je posvećen različitim segmentima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, njega kose i noktiju, modni dodaci. Industrija ljepote i način kako ona utječe na naš doživljaj lijepog neprekidno se mijenja. Cilj događanja je ponuditi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu ove vrlo dinamične industrije i struke.

1024x427

Dani ljepote i fitnessa omogućavaju izlagačima da predstave svoje novitete, promoviraju svoje proizvode i demonstriraju nove tehnike. Mjesto su za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti s posjetiteljima.

Izdvajamo međunarodnu izložbu radova natjecatelja u Nail artu na temu „Love animals“ u kategorijama Nokti u kutiji i Plakat. Proglašenje najboljih radova modeliranih i dizajniranih noktiju bit će u nedjelju, 12.03. 2017. u 14.00 sati.

Prvi dan tradicionalno je posvećen frizerskim i make up natjecanjima učenika srednjih strukovnih škola.

Make up natjecanje za škole i amatere održat će se pod nazivom „Zvjezdana prašina“. Ovogodišnja tema nadahnuta je svemirskim plavetnilom i magičnim nebom posutim zvjezdanom prašinom, a kao inspiracija može poslužiti i kultni filmski spektakl “STAR WARS” i njegovi glavni protagonisti. Mračna i svijetla strana sile, zvijezde i magični svijet koji nas okružuje samo su neki od elementa koje natjecatelji trebaju predstaviti svojim make-upom.

CClash Facebook post

Dani ljepote i fitnessa u suradnji s poznatom vizažisticom Sanjom Agić predstavljaju make up natjecanje za profesionalce pod nazivom Colour Clash. Natjecanje je na rasporedu u nedjelju, 12. ožujka u 15.00 sati.

Osim natjecanja tijekom sajma učenici srednjih strukovnih škola za sve posjetitelje pružat će besplatne kozmetičke tretmane poput tretmana lica, prirodne njege noktiju i šminkanja za dnevni make up.

Škola Callegari, talijanska škola mode i dizajna organizira modnu reviju, pravu poslasticu za sve ljubitelje mode i ljepote. Polaznice programa Vizažizam, modni stilist odjeće s marketingom i modelist visoke mode udružit će snage i na glavnoj pozornici modnom revijom predstaviti svoja umijeća.

@dailygreatness

@dailygreatness

FITNESS

Razvoj fitnessa u svijetu u proteklih nekoliko godina djelovao je i djeluje pozitivno na povećanje svijesti o važnosti bavljenja tjelovježbom i sportskom rekreacijom. Sukladno tome, pojedinac postaje svjestan važnosti brige o zdravlju, te je broj onih koji se svakodnevno uključuju u vježbanje i okreću zdravom načinu prehrane i života sve veći.

DANI LJEPOTE I FITNESSA planirano i usmjereno pokrivaju nekoliko važnih područja, ciljani i direktni razvoj gospodarstva i poslovne suradnje subjekata iz cijele regije, promociju zdravlja i razvoj svijesti o važnosti tjelesne aktivnosti kroz sadržaje sportske rekreacije dostupne svima, edukaciju i razvoj znanja i vještina onih koji se direktno i konkretno bave provođenjem aktivnosti (treneri, instruktori, voditelji sportskih aktivnosti), te upravo tim povodom naš partner FITNESS UČILIŠTE na sajmu DANI LJEPOTE I FITNESSA organizira FITNESS KONGRES. Na 2. KONGRESU FITNESS UČILIŠTA – Fitness & Sport, kroz tri dana druženja s najvećim fitness stručnjacima i stručnjacima iz područja sportu u regiji, očekuju vas predavanja, radionice i paneli o prehrani, fitnessu i kondicijskoj pripremi sportaša.

@activeinstyle

@activeinstyle

Program Ultimate Dance Explosion nastavak je prošlogodišnje suradnje Zagrebačkog velesajma i Plesnog kluba Megablast. Osim Otvorenog kupa Hrvatske u plesu Ultimate Dance Explosion nudi cijeli vatromet i eksploziju sadržaja vezanih uz ples. Bit će tu plesnih radionica, video igrica vezanih uz ples, široka ponuda opreme za ples, foto i video studio, gadgeta i suvenira sa eventa.

Otvoreni kup Hrvatske u plesu jedinstven je po tome što je prvo natjecanje u Hrvatskoj koje će se održati na 2 plesna podija. Nastupit će oko 1000 natjecatelja iz cijele Hrvatske i susjednih zemalja, a natjecanje će se održati u 5 dobnih skupina: mini kids (do 7 godina), djeca (do 11 godina), juniori (od 12 do 15 godina), seniori (od 16 godina) i seniori 2 (od 32 godine). Posjetitelji će moći uživati u širokom spektru plesnih disciplina: break dance/b-boying, hip-hop, electric boogie/popping, disco dance, street show, step, show dance, jazz dance, modern/suvremeni ples, salsa, salsa shine, disco fox i bachata.

Na Dane ljepote i fitnessa možete otići i vi. Dijelimo 3×2 ulaznice, a sve što morate napraviti jest poslati svoje ime i prezime na [email protected] i u predmet emaila navesti DANI LJEPOTE I FITNESSA. Igrati se možete sve do sutra navečer.

Dobitnice ulaznica za Dane ljepote i fitnessa su: Ivona Dolinac, Karla Jaranović i Matea Rogina.

Učitati još
Zatvori