Stiže sezona darivanja, a ovo je još uvijek najbolji poklon

Stiže sezona darivanja, a ovo je još
uvijek najbolji poklon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eleanor Pendleton (@eleanorpendleton) on

Ima li boljeg poklona od parfema kojeg vaše najdraže osobe potajno priželjkuju? Mirisne note koje mogu nositi svuda sa sobom i biti umutani u opojni zagrljaj najdražih parfema čine se kao vrlo prigodan blagdanski dar. Poruke ljubavi i topline najbolje se prenose mirisima koji uvijek potiču najljepše emocije. Stoga, ukoliko ste imali dvojbu kako uveseliti najdraže ljude, sada možete biti sigurni da uz parfeme ne možete pogriješiti. U skladu s karakterom i stilom vaših prijatelja, odaberite one parfemske setove koji će ih zadovoljiti.

No, osim lijepe geste koja se prenosi poklanjanjem parfema, oni su odličan dodatak svakom stilu i kombinaciji u kojoj u isto vrijeme želite zablistati, ali se i osjećati ugodno i ispunjeno. Blagdanske, svečane kombinacije zahtjevaju poseban pristup, a oblak zanosnog parfema sve će dodatno začiniti na tako primamljiv način. Ipak, ne možemo svaki miris nositi u svim kombinacijama i u svim prilikama. Zato su idealni paketi u kojima dolaze različiti mirisi u malim bočicama prigodnima za dnevne casual varijante ili otmjene večernje koje zahtjevaju malo konkretnije mirisne note. Široka je paleta u kojoj možete pronaći onaj parfem koji vam u nekom trenutku najviše odgovara.

Osim što su parfemski setovi idealni za transformacije stilskih izdanja, oni su vrlo praktični i za putovanja budući da se sastoje od malih bočica vrlo jednostavnih za pakiranje u kozmetičke torbice. Također, ovisno o raspoloženju i prigodi, parfemski setovi na jednom mjestu nude sve što je potrebno za jednostavno i efikasno kombiniranje i pretvaranje kombinacija u zanosni trag koji podiže raspoloženje i ostavlja dojam, baš onakav kakav želimo.

U nastavku pogledajte koji su parfemski setovi idealan poklon za vaše omiljene ljude, a s obzirom na kombinaciju mirisnih nota, ovim setovima ćete moći pridonijeti većem zadovoljstvu i opuštenosti u samo nekoliko kapi mirisa.

 

Za ljubitelje decentne Chloé estetike

Chloé Signature Prestige Gift Set

Mirisi koji će izbrisati stres i anksioznost

Palermo Body Aromatherapy Oil Set

Mirisi za kosu za dominantan dojam

Byredo Triplé Gagnat Fleurs Miniature Hair Perfume Trio

Mirisi za one koji obožavaju usklađen stil -od kaputa do make upa

Jo Malone London Christmas Cracker Collection

 

Mirisi za one koji u sebi nose i slatkast i vatreni karakter

Tory Burch Rollerball Duo

Za one koji beauty rutinu uzimaju vrlo ozbiljno

Philosophy Amazing Grace Gift Set

Za zaljubljenike u Daisy parfem Marca Jacobsa

Marc Jacobs Fragrances Daisy Trio

Mirisi za one koji vole promjene

Derek Lam Drunk on Youth 10 Crosby Set

Foto: Byredo, Chloé, Derek Lam, Marc Jacobs, Philosophy, Tory Burch, Palermo Body

Učitati još
Zatvori