Čisti zubi u 5 sekundi, a nisu potrebni ni četkica ni voda

Čisti zubi u 5 sekundi, a nisu
potrebni ni četkica ni voda

Splat

Prema većini istraživanja, među prvim stvarima koju primijetimo kod sugovornika uvijek su na vrhu liste zubi. Jer, osim što su odraz zdravlja i osobne higijene, oni su u osmijehu i najljepši ukras lica. Pod uvjetom, naravno, da su čisti i što bjeliji. Svjesna ove činjenice, industrija oralnih potrepština stoga nas već godinama opskrbljuje različitim četkicama i pastama. No dok je kod kuće relativno jednostavno održavati higijenu usne šupljine na ovaj način, izvan nje to je poprilično nespretno. Pa smo prisiljeni posezati za raznoraznim polovičnim rješenjima. I ona su, na žalost, gotovo uvijek puna umjetnih antiseptika i sladila (sprejevi, vodice, gume za žvakanje…).

Splat

Splat Oral Care 2 u 1 pjena

Kako bi se to promijenilo, nedavno je proizvedena prva pjena za usta koja u samo 5 sekundi i bez vode klinički dokazano i na prirodnoj bazi učinkovito uklanja ostatke hrane te meke naslage s površine zuba. Izum je to branda Splat, u svijetu poznatog po proizvodima čiji sastojci dolaze samo iz ekološki čistih okoliša. Splat je naime otkrio da su zubni plak (zubne naslage) i aktivnost mikroorganizama u plaku glavni uzrok zubnog karijesa i periodontalne bolesti te da stanovnici modernih gradova većinu vremena provode izvan kuće, da često jedu vani i da ne mogu prati zube nakon svakog obroka.

Splat

Čisti zubi u samo 5 sekundi

Tako je nastala Oral Care 2 u 1 pjena za usta. Ona se lako i brzo koristi, i to na način da se samo našprica u usta i ispljune. Njoj je samo nekoliko sekundi dovoljno da očisti caklinu, spriječi razvoj zubnog plaka, zaštiti desni i zube te osigura dugotrajno svjež dah uz ugodan okus i osjećaj u ustima. Pjena normalizira i pH ravnotežu sljedeća 4 sata što je također važno. Kao i informacija da je ovaj genijalni proizvod napokon dostupan i kod nas – može se nabaviti u svim dm prodavaonicama po cijeni od 59, 90 kn te u odabranim trgovinama zdrave hrane.

Splat

Učitati još
Zatvori