Make up kolekcija posvećena Snjeguljici

Make up kolekcija posvećena Snjeguljici

Objavu dijeli Zoe (@zoe.rosie)

Ove godine Disneyjev film o Snjeguljici i sedam patuljaka slavi 80. rođendan, a upravo je ta prigoda poslužila kao podloga za suradnju Disneyja i make up brenda Bésame Cosmetics. Dva poznata imena stvorila su ekskluzivnu make up kolekciju, inspiriranu originalnim ilustracijama i paletom boja iz ikoničnog filma.

Zahvaljujući ekstenzivnom i pomnom istraživanju, Bésame Cosmetics ručno je odabrao i uskladio boje iz originalne palete boja koju mu je osigurao Disney Ink and Paint Department s prelijepom i autentičnom rekreacijom boja u ovim novim make up proizvodima. Bezvremenska ljepota originalne animacije oživjela je na sasvim novi način, a ikonične boje prate i vintage pakiranja proizvoda, koja kao da su izvađena upravo iz prošlosti.

Snjeguljica ima svoju make up kolekciju

Kolekcija uključuje make up proizvode za oči, obraze i usne, a zvijezda ove limitirane linije je Besame Snow White Storybook Palette, impresivna paleta s čak 20 mat sjenila, koja plijeni pozornost podjednako izvana, koliko i iznutra. Naš osobni favorit je Besame The Fairest Vanity Mirror, zlatno ogledalo dostojno filmskog seta Snjeguljice. Tu je još obilje genijalnih proizvoda inspiriranih filmom o Snjeguljici, a neke od njih donosimo u nastavku. Sve o kolekciji pak doznati možete u web shopu brenda.

 

 

Besame Cosmetics - Snjeguljica2 Besame Cosmetics - Snjeguljica9 Besame Cosmetics - Snjeguljica5 Besame Cosmetics - Snjeguljica6 Besame Cosmetics - Snjeguljica7 Besame Cosmetics - Snjeguljica8

Foto: Bésame Cosmetics, Instagram

Učitati još
Zatvori