Eye gloss: trendi sjenilo koje niste znali da imate

Eye gloss: trendi sjenilo koje
niste znali da imate

Na modnim revijama i stranicama modnih časopisa zasigurno ste primijetili make up look u kojem se ističu sjajni kapci. Sjajni kapci pretvorio se u novi trend koji nakon modnih pista osvaja one ulične. Iza jednostavnog, ali upečatljivog looka nalazi se stari make up klasik, proizvod koji se zasigurno već nalazi u vašoj kozmetičkoj. Kako bi ostvarili ovaj zanimljivi eye gloss look sve što vam treba je sjajilo. S usana ga preselite na kapke i stvorite sjajni finiš.

EYE GLOSS: NAJSJAJNIJE SJENILO ZA OČI KOJE TO NIJE

Najjednostavniji i najsvestraniji izbor je prozirno sjajilo. Tanki sloj prozirnog sjenila na vašim kapcima odlično će se spojiti s minimalnim no make up make up look, dok će u kombinaciji s jarkim crvenim ružom unijeti dašak modernog u vrlo klasičan i elegantni izgled. Osim prozirnog sjenila, jednako neutralan i sjajan izgled stvorit će sjajila u nježnim tonovima ružičaste i narančaste boje i nude nijanse. Najhrabriji će se poigrati sa sjenilima jarkih boja za statement look nalik onima sa stranica modnih časopisa.

Kako bi naglasili minimalan make up look ili jarkom ružu dodali dozu suptilnog sjaja na kapcima, posegnite za omiljenim sjajilom i isprobajte ovaj jednostavan trendi look.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori